Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure! Avea o căprioară ca animal de companie

Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure! Avea o căprioară ca animal de companie

GALERIE FOTO (2) Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure! Avea o căprioară ca animal de companie

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri la Survivor România! Sportivul  le-a spus colegilor săi că a crescut în pădure.

Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure

Cătălin Moroșanu nu a exagerat sau glumit cu această declarație și nici nu a folosit o metaforă. Luptătorul chiar și-a petrecut petrecut prima parte a vieții în sălbăticie. De aici se explică și instinctele lui de supraviețuire de care a dat dovadă de când este în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu s-a născut la maternitatea din Iași iar copilăria și-a petrecut-o în localitatea Grajduri.
El nu a avut însă o copilărie obișnuită, pentru că în timp ce alți copii mergeau să se joace ”prin vecini”, el nu avea aproape decât animalele pădurii.

Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure! Mai exact, Moroșanu a locuit la ocolul silvic alături de familia lui, pentru că tatăl luptătorului a fost pădurar acolo.

”Am crescut în pădure, chiar la cantonul silvic. Părinţii mei şi-au luat apoi un teren mai la stradă şi au făcut casă. Am un frate mai mic cu doi ani, tata ne lua la vânătoare, culegeam şi fructe din pădure. Îmi amintesc că am prins un pui de căprioară, era exact ca Bambi, l-am crescut şi i-am dat drumul când tata nu mi-a mai permis să-l ţin”, a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu.

Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure! Avea o căprioară ca animal de companie

Cătălin Moroșanu a vrut să intre în politică

Cătălin Moroșanu și-a petrecut o parte din viață în padure! Tatăl lui Cătălin Moroșanu ar fi vrut ca fiul lui să rămână acasă și să devină, la fel ca el, pădurar, însă mama lui visa ca băiatul ei să ajungă avocat. Până la urmă, Moroșanu a preferat să meargă pe propriul drum. El a absolvit facultatea de drept și a făcut bani frumoși din lupte.

”Pe la 31-34 de ani vreau să mă retrag în glorie din sport și să intru în politică”, spunea Cătălin în urmă cu 10 ani. Și exact asta s-a și întâmplat. Acum, la 35 de ani, Moroșanu are deja la activ un mandat de consilier local la Iași, iar anul trecut a intrat primul pe lista PNL de consilieri la Galați.

Cătălin Moroșanu a început să practice sporturi de contact la 21 de ani, pe vremea când lucra ca bodyguard. El își amintește că primele meciuri le-a avut cu gărzile de corp ale lui Radu Mazăre, moment în care a fost remarcat de Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, care l-a recomandat apoi promotorului Eduard Irimia.

”Lucram ca bodyguard când m-am dus pentru prima dat la sală. Ne antrenam la sala Holban, nu aveam mănuși, iar cuiele din podea îți intrau în picioare. A trebuit să mă bat pe rând cu două animale, cu doi brăndoși, bodyguarzii lui Mazăre. M-am dus cu ambiție să-i bat pe ăia. Radu Pietreanu m-a recomandat atunci lui Eduard Irimia, a pus o vorbă bună. În viața asta, totul se leagă”, a mai spus Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: