Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu. Este foarte apreciată în Iași

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu. Este foarte apreciată în Iași

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, sunt împreună de 19 ani. Se cunosc de pe vremea liceului, iar Georgiana l-a susținut pe toate planurile. Deși Moroșanu este un sportiv cunoscut, puțini știu cu ce se ocupă soția lui. În Iași, acolo unde ei locuiesc, Georgiana este foarte apreciată pentru profesia sa.

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu. Este foarte apreciată în Iași

Georgiana și Cătălin Moroșanu formează de 19 ani un căsnicie frumoasă. Relația lor a început încă din perioada când erau adolescenți, iar mai târziu, s-au căsătorit și au mărit familia la trei membri. Împreună au fetiță, iar dacă Moroșanu este un personaj cunoscut în lumea sportului, puțini știu ce funcție are Georgiana, soția lui. Meseria ei este foarte apreciată în Iași, acolo unde cei doi soți s-au stabilit.

Image result for catalin morosanu si sotia lui

Georgiana l-a susținut pe toate planurile pe Cătălin Moroșanu, dar mai puțin cu celebritatea. „Nu a fost de acord să fiu celebru. Știa care este prețul, întâi de toate lipsa de acasă. Sunt multe sacrificii, dar am mers mai departe, am făcut un copil”,spunea sportivul într-un interviu.

Image result for catalin morosanu si fetita lui

Georgiana Moroșanu este medic stomatolog în Iași și lucrează la o clinică renumită în țară. De altfel, în Iași, Moroșanu și soția lui au investit într-un centru de excelență în stomatologie, nu mai mult de  750.000 de euro.

Ce crede Georgiana despre participarea lui Moroșanu la Survivor România

Image result for catalin morosanu survivor

Georgiana l-a susținut pe soțul ei, Cătălin Moroșanu să meargă la competiția Survivor România și este mulțumită de parcursul acestuia, de până acum, în cadrul competiției.

„A mai fost plecat mult timp de acasă. Mă descurc fără el, dar nu mă descurc cu dorul. Îi simțim lipsa și i-am zis și când a plecat să stea cât simtă el, dar să nu fie un chin acest concurs. Eu spun că a fost foarte echilibrat până acum, un pic s-a mai aricit, deci mai poate. El este genul de coechipier care încearcă să-și însuflețească echipa, să ofere suport, sprijin”, a declarat soția lui Moroșanu într-un interviu pentru ”Teo Show”.

De curând, pe data de 7 februarie, Moroșanu și Georgiana au împlinit cei 19 ani de căsnicie. Iar înainte de a pleca în Republica Dominicană, sportivul a avut grijă să-i lase un mesaj de dragoste, partenerei lui de-o viață, care să fie postat chiar pe data de 7 februarie.

”Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.  Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.  Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.  La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️”, i-a scris Cătălin Moroșanu soției sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: