Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu. Aceasta avea alte planuri pentru cei doi fii ai săi

Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu. Aceasta avea alte planuri pentru cei doi fii ai săi

GALERIE FOTO (3) Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu

Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu. Cătălin Moroșoanu se luptă să supraviețuiască la Survivor România 2021. Deși multă lume îl cunoaște pe sportiv, puțini sunt cei care știu cum arată mama acestuia, care este o femeie tânără și extrem de frumoasă.

Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu. Aceasta avea alte planuri pentru cei doi fii ai săi

Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu. Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați kickboxeri din țară, acesta câștigând numeroase meciuri. Cu toate că acesta a devenit cunoscut în toată țara, puțină lume știe cum arată cea care i-a dat viață. Recent, pe pagina de socializare a sportivului a apărut o iamgine în care Cătălin Moroșanu apare alături de mama sa, Angelica Moroșanu. Cu câteva zile în urmă, faimosul de la Survivor România a mai postta o poză în care apare alături de întreaga familie, însoțită de un mesaj impresionant. ”#TeamMorosanu, alături de Cătălin încă din prima zi. La fiecare meci, reality show sau proiect, familia a fost mereu prima susținătoare”, apare în descriererea fotografiei postate pe rețelele de socializare.

Angelica Moroșanu i-a crescut pe frații Moroșanu foarte frumos, dar și-a dorit o altă carieră pentru ei. Conform acesteia, mama lui Cătălin Moroșanu își dorea ca fiul său cel mare să fie avocat sau polițist, iar fratele lui să fie profesor. „Pe Cătălin îl voiam avocat sau polițist, iar pe Claudiu profesor”, a declarat Angelica Moroșanu. Mai mult, mama sportivului a spus că cei doi frați s-au înțeles foarte bine și nu s-au bătut între ei. „Nu s-au bătut niciodată, ei au fost prieteni de mici. Și-au împărțit jucăriile, le-au stricat împreună”, a mai spus mama lui Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, lider de senzație la Survivor România

Cătălin Moroșanu a decis să-și depășească limitele la Survivor România 2021, acolo unde de trei săptămâni se luptă să câștige bătăliile cu Războinicii. Din cauza lipsei de mâncare și a stresului, concurenții sunt extrem de stresați și agitați, dar Cătălin Moroșanu este cel care le ridică moralul și îi încurajează să meargă mai departe. „Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea <Survivor România>” , a declarat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu și-a făcut debutul în K1 în 2007, la competiția de K1 Romania 2007, luptând cu Stefan Leko. Acesta a evoluat la kickboxer, în promoțiile Local Kombat, SuperKombat și K-1. Cătălin Moroșanu are victorii importante asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski. De asemenea, sportivul a fost câștigătorul sezonului 10 al emisiunii Dansez pentru tine.

În 2015 a participat la show-ul,,Sunt celebru scoate-mă de-aici” calificându-se pe locul al treilea. În meciul cu Taiei Kin din Seul din 2009, Moroșanu a continuat să-și lovească adversarul după sunetul de final al partidei, ceea ce a dus la descalificarea sa. Pe lângă activitatea sa sportivă, Moroșanu este și politician. Acesta a devenit consilier județean la Iași, fiind ales pe listele PDL, iar în 2016 a fost desemnat prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: