Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Cătălin Moroșanu! Luptătorul de la Suvivor are o situație financiară bună

Ce avere are Cătălin Moroșanu! Luptătorul de la Suvivor are o situație financiară bună

Ce avere are Cătălin Moroșanu! Luptătorul de la Suvivor are o situație financiară bună

Cătălin Moroșanu nu se poate plânge de situația lui financiară pentru că îi vin bani din toate părțile! Ce avere are luptătorul de la Survivor România 2021?

Ce avere are Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din România. Acesta s-a făcut remarcat prin caracterul lui și prin profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a participat la numeroase emisiuni de la TV. Publicul a început să-l îndrăgească și să se intereseze mai mult despre viața lui.

Având în vedere că în ultima perioadă este peste tot și apare foarte des la reality show-urile din televiziune, oamenii se întreabă ce avere are Cătălin Moroșanu și cât câștigă din filmările pentru emisiuni.

Luptărorul are venituri lunare atât din sport, apariții Tv, cât și funcția de Consilier Județean la Iași. De curând, acesta și-a publicat declarația de avere, înainte de alegerile locale. Faimosul a fost răsplătit cu 70.000 de euro în perioada 2019-2020 pentru aparițiile sale televizate. El a încasat 53.000 de euro în ultimul an, 37.000 de euro doar din sport și 16.000 de euro de la televiziunile cu care are contract.

Ce avere are Cătălin Moroșanu! Conform ultimei declarații declarații de avere, Cătălin Moroșanu are un venit lunar de peste 4.400 de euro pe lună, la care se adaugă suma de 3.845 de lei pe care o încasează pentru ședințele de la Consiliul Județean Iași, potrivit cancan.ro.

Luptătorul român, în vârstă de 36 de ani, are în proprietate un apartament cu trei camere în Iași, o casă în comuna Miroslava, tot în județul Iași, dar şi un BMW. Moroșanu nu are bani în conturi şi nici datorii la bănci.

Cătălin Moroșanu a refuzat să fie bodyguardul lui Gigi Becali

Cătălin Moroșanu este un sportiv foarte perseverent și muncitor. Își știe limitele și mai ales știe cât valorează. Greu să lasă înduplecat sau influențat de cineva și nu de dă înlături de la țelurile sale. Din acest motiv a și refuzat să-i fie gardă de corp celebrului Gigi Becali.

Ce avere are Cătălin Moroșanu! Banii oferiți de patronul lui FCSB nu l-au convins pe temutul luptător să îi devină bodyguard.

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: «Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!». Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, a spus Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: