Redactia.ro
Home » Sport » Ce avere a adunat Cătălin Moroșanu! Cu cine vrea să lupte „Moartea din Carpați”

Ce avere a adunat Cătălin Moroșanu! Cu cine vrea să lupte „Moartea din Carpați”

catalin morosanu, ce avere are luptatorul, K1, meci retragere

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România. În ultima vreme a decis să lase sportul pentru televiziune. Astfel a adunat o sumă frumușică de bani.

Cătălin Moroșanu a obținut venituri consistente din aparițiile la TV. Mai ales după ce a decis să apară în proiectul „Survivor România”. Din declarația sa de avere, rezultă că a avut câștiguri de 70.000 de euro din contracte TV, în perioada 2019-2020. Moroșanu a apărut la Pro TV, Kanal D sau Antena 1.
Fostul luptător are venituri lunare de 4.400 de euro. Moroșanu a decis să se implice și în politică. A fost pe lista PNL pentru Consiliul Județean Galați. Salariul pentru această funcție este 3.845 de lei/lună. Fostul sportiv, poreclit „Moartea din Carpați” are de asemenea un apartament cu 3 camere în Iași, o casă în Miroslava și un automobil de lux.
Oricum cea mai importantă sursă de venit o reprezintă aparițiile Tv. A încasat o sumă frumușică de la Kanal D. Se pare sumele primite ar fi între 1.500 și 3.000 de euro, pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

A luptat ultima dată în 2019

Ultima apariție în ring a lui Cătălin Moroșanu a avut loc pe 6 iunie 2019. Atunci l-a învins pe Daniel Sam (marea Britanie), într-o gală organizată la Cluj. Luptătorul își dorește să organizeze o gală în care să se retragă în acest an. Unul dintre invitații de marcă va fi Benny Adegbuyi. Moroșanu și-ar dori ca ultimul meci din carieră să fie împotriva olandezului Errol Zimmerman. Cei doi s-au mai întâlnit în urmă cu 11 ani, dar atunci românul a pierdut după doar 26 de secunde, prin KO.
Moroșanu și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: