Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. ”Drum bun, prieten drag”

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. ”Drum bun, prieten drag”

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. Moartea celebrului bucatar i-a întristat pe cei care l-au cunoscut. Cătălin Scărlătescu se numără printre oamenii care avea o relație de prietenie cu Liviu Chiorpeac. Juratul de la CHefi la cutite este devastat de moartea acestuia.

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. ”Drum bun, prieten drag”

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. Lumea bucătarilor din România este devastată de moartea lui Liviu Chiorpec. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a încetat din viață, în urma unei boli incurabile. În ultimele luni, bucătarul nu a mai fost activ pe rețelele de socializare, iar ultima imagine postată a fost în luna mai, când a publicat o fotografie cu o sticlă de vin.

Cunoștințele și prietenii bucătarului sunt devastați de vestea primită. Liviu Chiorpec era prieten cu chef Scărlătescu, care a postat un mesaj de regret pe pagina sa de socializare, alături de o fotografie cu Liviu Chiorpec. ”Drum bun, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Cătălin Scărlătescu. Liviu Chiorpec a participat la emisiunea culinară în 2019, iar atunci i-a impresionat pe jurații Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. „Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă… Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, a glumit atunci concurentul. Acesta a revenit în sezoanele următoare, dar în calitate de jurat, oferind mai multe amulete pentru jurații Chefi la cuțite.

De ce boală suferea Liviu Chiorpec?

Vestea tristă a fost dată astăzi de o apropiată a fostului concurent, care mărturisit că bucătarul s-a luptat mult timp cu cancerul. „E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi- e trist, mi- e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu- i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu un an, în luna octombrie, el a jurizat trei preparate pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. El trebuia să decidă cine primește amuleta ediției. După ce a gustat preparatele, Liviu s-a văzut cu cei trei jurați. „Zici că sunt viu. Gata… e săptămâna aia în care putem să și bem ceva. Fata care face machiajul, vezi că nu mai am cearcăne, și îmi stă și părul bine… perfecțiune! Deci o iau acasă. Zici că sunt viu”, a spus râzând corporatistul devenit bucătar. În culise, după momentul de platou, Liviu și Cătălin au împărtășit câteva impresii, având în vedere că cei doi se cunoșteau de mult timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: