Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, un nou proiect de televiziune! Ce surpriză pregătesc cei trei chefi

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, un nou proiect de televiziune! Ce surpriză pregătesc cei trei chefi

Vești bune pentru fanii emisiunii Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pregătesc un nou proiect de televiziune! Cei trei, împreună cu echipa Antena 1 vor da startul noului show de televiziune „Chefi fără limite”. Despre ce este vorba.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu filmează „Chefi fără limite”

Telespectatorii vor avea parte de un nou show de televiziune care îi va face să nu se dezlipească din fața televizorului. Este vorba despre „Chefi fără limite”. Conform primelor informații, „Chefi fără limite” este primul show de travel, cooking și aventură din România. „Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești, potrivit celor de la a1.ro. În fiecare episod telespectatorii se vor putea delecta cu preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a povestit chef Sorin Bontea.

Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Irina Fodor, gazda emisiunii

Noul show care îi va avea drept protagoniști pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu este prezentat de nimeni alta decât Irina Fodor. Se pare că Irina Fodor va avea și un co prezentator care va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.”, a povestit Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: