Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Zmărăndescu a dat-o de gol pe Elena Chiriac. De cine s-a îndrăgostit iremediabil sexy-bruneta. Bărbatul, o vedetă de la Pro TV

Cătălin Zmărăndescu a dat-o de gol pe Elena Chiriac. De cine s-a îndrăgostit iremediabil sexy-bruneta. Bărbatul, o vedetă de la Pro TV

Drama Elenei Chiriac

Datorită participării la emisiunea „Survivor” 2022, de la Pro TV, Elena Chiriac a devenit, probabil, una dintre cele mai urmărite vedete feminine din showbiz.

Frumuseţea şi curajul pe care le-a afişat la show-ul supravieţuitorilor au impresionat, cu adevărat. Totuşi, tânăra de 20 de ani a păstrat şi mistere în privinţa vieţii ei private. De mai mult timp, tabloidele înceaercă să afle cu cine se iubeşte Elena.

Zmărăndescu a dezvăluit pasiunea fetei

Elena Chiriac a ajuns până în Marea Finală a competiției Survivor România 2022. Faimoasa a rezistat aproape șase luni în jungla dominicană. Elena s-a luptat cu Alex Delea pentru trofeul Survivor România 2022 și marele premiu de 100.000 de euro. La sfârșit, Alex Delea a fost declarat câștigătorul competiției.

Alex Delea castigator Survivor Romania 2022

Interesant este că Zmărăndescu, şi el fost participant la emisiunea de la Pro TV, a dezvăluit că Elena ar avea o pasiune chiar pentru Alex Delea. Ex-bodyguardul lui Gigi Becali a afirmat că fosta sa coechipieră s-ar fi îndrăgostit de oponentul său încă din primele zile în care a ajuns în Republica Dominicană.

Şi Laura Giurcanu îl place pe Delea

Pasiunea fetei nu pare să fie privită cu ochi prea buni de către unii telespectatori, care susțin că totul a fost doar o tentativă de a ajunge în prim plan.

Dar Elena Chiriac nu este singura care s-ar fi îndrăgostit de Alex Delea. Laura Giurcanu, o altă tânără care s-a aflat la început în echipa Faimoșilor, părea că s-a apropiat destul de mult de Delea, cei doi petrecând destul de mult timp împreună în momentul în care a avut loc o petrecere în Republica Dominicană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: