Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui. Reacția lui Mihai Zmărăndescu: ”A avut nesimțirea…”

Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui. Reacția lui Mihai Zmărăndescu: ”A avut nesimțirea…”

GALERIE FOTO (2) Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui

Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui. Scandalul dintre Cătălin Zmărăndescu și fiul lui, Mihai, pare a fi departe de a se termina. Sportivul nu mai păstrează legătura cu copiii din prima căsătorie. Ba chiar și-a acoperit tatuajul cu Mihai. Cum a reacționat tânărul?

Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui. Reacția lui Mihai Zmărăndescu: ”A avut nesimțirea…”

Cătălin Zmărăndescu nu mai păstrează legătura cu copiii din prima căsătorie. Fostul concurent de la Survivor România și-a refăcut viața și are doi copii cu actuala soție. Fiul său, Mihai i-a adus acuzații grave acestuia. Tânărul a mărturisit că tatăl lui, Cătălin Zmărăndescu, nu îl mai caută. Zmărăndescu a declarat că vrea să lase trecutul în urmă, motiv pentru care a decis să își acopere tatuajul cu primul lui copil, Mihai. Sportivul și-a imprimat desenul unui lup pe chipul fiului lui. „Am venit să fac un cover (n.r. – o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Catalin Zmarandescu si-a acoperit tatuajul cu fiul sau

Mihai Zmărăndescu a avut o reacție cu privire la gestul tatălui său. Luptătorul de MMA consideră că a fost un gest imatur din partea tatălui său și că ar trebuit să își asume tot ce a făcut în viață. „Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a declarat Mihai Zmărăndescu, pe pagina lui personală de Tik-Tok.

Mihai și-a tatuat corpului lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, primul campion european dat de România în arte marțiale, are o relație rece cu cei doi copii din prima căsătorie. Mihai Zmărăndescu, 20 de ani, îi calcă pe urme tatălui său și este un luptătir și antrenor de MMA. Într-una dintre postările de pe TikTok, Mihai a dezvăluit că a decis să își tatueze corpul tatălui său doar pentru a putea vorbi cu el. Cu toate astea, tânărul spune că s-a lovit de indiferenta fostului luptător.

”Eu, la 16 ani, n-aveam parte de tatăl meu. Pentru că cineva, și nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea.Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să vorbesc cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut.
Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu doi dintre cei patru? Nu vă sună aiurea?”, a spus Mihai Zmărăndescu.

Anul trecut, Zmărăndescu era criticat de faptul că postează imagini doar cu copiii din prima căsătorie, Matilda și Vladimir. Răspunsul acestuia a fost unul șocant. ”Pentru ‘haterii’ care nu pot trăi fără mine și care sunt îngrijorați de existența mea și de ceea ce fac eu, vă spun atât. Am patru copii…de ce postez doar cu doi dintre ei, cu cei mici?Pentru că ei au nevoie de mine și până la 18 ani, sunt dator ca părinte, să le ofer ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că își văd de treaba lor”, spunea Cătălin Zmărăndescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: