Redactia.ro
Home » Sport » Cătălina Ponor s-a logodit cu un bărbat celebru. Gimnasta i-a spus „Da” lui Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a logodit cu un bărbat celebru. Gimnasta i-a spus „Da” lui Bogdan Jianu

Catalina Ponor se marita

Sportiva Cătălina Ponor este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie. Gimnasta a spus DA și a postat o fotografie cu inelul pe care l-a primit din partea celui care îi va deveni soț.

Cătălina Ponor s-a logodit cu un bărbat celebru. Gimnasta i-a spus „Da” lui Bogdan Jianu

Frumoasa gimnastă, Cătălina Ponor și-a șocat fanii după a postat o fotografie cu un inel. Sportiva a fost cerută în căsătorie de cel care îi va deveni bărbat în cel mai scurt timp.

Cătălina a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că a fost cerută în căsătorie. De asemenea, gimnasta i-a transmis un mesaj de dragoste viitorului său soț.

Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! I-am spus ”Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viața ❤️ Te iubesc”, a scris aceasta.

La scurt timp, fanii au reacționat cu mesaje de felicitări, precum și vedete apropiate acesteia. ”Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur baby pentru tineee🤗/ 😍🙏❤️, a fost mesajul scris de Lidia Buble. Totodată Mihaela Rădulescu a postat și ea un comentariu la mesajul sportivei,” Ce frumos ! Sa fiti fericiti !😘.

Surpriză de proporții pentru Cătălina Ponor

Cătălina Ponor, 32 de ani a fost cerută în căsătorie de regizorul Bogdan Jianu, în vârstă de 50 de ani.

Cei doi sunt împreună de doi ani și se pare că relația a devenit foarte serioasă, iar cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumenezeu.

Conform regizorului, cei doi se cunoșteau din 2006, iar frumoasa prietenie s-a înfiripat ani mai târziu într-o poveste de dragoste. Amândoi vin din relații eșuate. Cătălin Ponor a avut o relație de patru ani cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar Bogdan a divorțat după 10 ani de câsnicie.

Potrivit apropiaților cuplului, cei doi au în comun iubirea pentru animale, Bogdan fiind cel care i-a predat primele lecții de echitație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: