Redactia.ro
Home » Monden » Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la cununia civilă a fostei gimnaste

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la cununia civilă a fostei gimnaste

GALERIE FOTO (4) Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Fosta gimnastă și-a oficializat relația cu actorul Bogdan Jianu în 2018, la doi ani după ce s-au logodit. Sâmbătă, Cătălina Ponor și-a unit destinele cu iubitul ei. Apropiații cuplului au postat mai multe imagini de la marele eveniment.

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu. Primele imagini de la cununia civilă a fostei gimnaste

Cătălina Ponor, fosta gimnastă s-a căsătorit cu Bogdan Jianu. Cei doi au avut cununia civilă, sâmbătă, iar alături de ei au fost persoanele dragi. Cătălina Ponor a ales să poarte în ziua cea mare o ținută diafană, scurtă cu umerii goi și mâneci clopot., iar Bogdan a purtat o pereche de jeans, o cămașă albă și vestă. Fosta gimnastă a strălucit cu adevărat în ziua în care a spus marele DA.

Vedeta a optat pentru o coafură cu bucle lejere și o parte din păr prins la spate, pentru a-i lăsat la vedere chipul machiat extrem de subtil. Printre vedetele prezenta la eveniment s-a prezentat Elvira Deatcu, Monica Roșu, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Daniela Silivas, Carmen Tănase și Corina Ungureanu. Petrecerea a avut loc într-un local aflat pe malul lacului din Căciulați.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt împreună de patru ani, dar se cunosc de 14 ani. Ea a avut o relație serioasă cu Tommy Ramos, iar Bogdan Jianu a fost căsătorit cu Julia Chelaru. Cei doi formează un cuplu de patru ani și sunt logoditi din vara lui 2020. Bogdan este o prezență discretă in showbiz-ul românesc.

Cum a fost cerută în căsătorie Cătălina Ponor

Cătălina Ponor și actorul Bogdan Jianu au decis să se cunune civil la jumătatea lunii iunie. Anul trecut, fosta gimnastă a povestit cum a fost cerută în căsătorie. „Mă întreabă multă lume ce fac, cum ne pregătim, ce soluţii căutăm. Însă eu nu mă grăbesc cu nunta. În situaţia actuală nici nu este indicat aşa ceva.

Nimic nu e sigur, totul se poate schimba de azi pe mâine, aşa că preferăm să aşteptăm. Anul acesta sigur nu va fi nunta. Poate la anul, dar nici atunci nu e sigur. Vreau să o facem atunci când situaţia se va restabili complet.Să stăm fără stres şi să putem invita pe unul sau pe altul, după dorinţa inimii noastre! Nu cred neapărat în acte.Sigur, după ce ai primit un inel şi o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamţ, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”, a declarat Cătălina Ponor, exclusiv pentru playsport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: