Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are Adrian Copilul Minune. Secretul ruşinos al manelistului a fost dezvăluit

Câte clase are Adrian Copilul Minune. Secretul ruşinos al manelistului a fost dezvăluit

Adrian Minune

Adrian Copilul Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră, iar succesul lui se poate vedea prin faptul că este invitat la o mulțime de nunți și botezuri. Totuși, sunt mulți care se întreabă câte clase are, de fapt, cântărețul. Iată răspunsul!

Câte clase are Adrian Minune

Adrian Copilul Minune este un nume sonor în muzica lăutărească românească, cu o carieră de zeci de ani. Dar câte clase are, în realitate, Adrian Copilul Miunune? Este o întrebare pe care și-au pus-o mulți, la care vom da răspunsul acum.

Manelistul a terminat doar opt clase, adică ciclul gimanazial, pentru că în momentul când a ajuns la Liceul Tehnic Traian, el a abandonat școala în clasa a IX-a.

Chiar și fără școală, cântărețul a putut să își urmeze talentul și chiar de la șase ani a început să iubească muzica și să cânte.

„Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale”, a spus Adrian Minune.

De ce a renunțat Adrian Minune la școală

După acest suces de la doar șase ani, cântărețul a început să fie chemat la petrecerile școlare. Apoi, bunicii lui i-au cumpărat un acordeon și l-au dus la cursuri de muzică.

“Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari,  mi-au cumpărat acordeon și m-au dus la un profesor de muzică, D-ul Sfântu, iar mai apoi la domnul Florian”, a mai spus manelistul.

Astfel, Adrian Minune a renunțat la școala în clasa a IX-a, pentru că prefera să meargă la evenimentele la care era chemat să cânte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: