Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are Adrian Minune. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Câte clase are Adrian Minune. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare

GALERIE FOTO (4) Câte clase are Adrian Minune.

Câte clase are Adrian Minune. Este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România,dar puțină lume știe câte studii are, de fapt, Adrian Minune. Artistul se bucură de un succes răsunător în muzică încă de la o vârstă fragedă. Cu toată sinceritatea, Adi Minune a spus câteva clase a terminat.

Câte clase are Adrian Minune. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Câte clase are Adrian Minune. Manelistul se numără printre cei apreciați artiști de muzică pentru petrecere din țară, iar de-a lungul anilor a avut parte de un succes real. Mai mult, Adrian Minune este o persoană transparentă și nu se dă în spate atunci când trebuie să spune lucrurilor pe nume. Recent, artistul a dezvăluit câte clase are. Succesul artistului a venit la pachet cu multe sacrificii, iar primul dintre acestea are legătură cu studiile. Adrian Minune a fost nevoit să renunțe la școală pentru a putea cânta.

A fost elev al școlii din Colentina, și a reușit să impresioneze pe toată lumea atunci când a ieșit în fața clasei și a început să cânte, fapt ce se întâmplă la vârsta de doar șase ani.„Am iesit in fata clasei si am cantat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulata „Acolo este tara mea”. Am fost aplaudat indelung de toti colegii mei…Deci la doar 6 anisori sa descoperit ca am aptitudini muzicale”, a povestit Adrian Minune în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

Bunicii lui Adrian Minune, lăutari și ei, au observat că nepotul lor are un talent unic așa că i-au cumpărat un acordeon. După ce i-au fost descoperite aptitudinele muzicale, acesta era invitat la numeroase evenimente pentru a cânta. “Din acel moment am participat la toate activitatile scolare si la Cantarea Romaniei ca prim solist. Elevii din clasele 4- 8 ma chemau la toate banchetele. In aceasi perioada bunicii mei(Niculina si Vasile), care se trag tot din familie de lautari, mi-au cumparat acordeon si m-a dus la un profesor de muzica D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian.„, a mai adăugat Adrian Minune.

Adrian Minune s-a lăsat de studii în clasa a IX-a, dorindu-și să câștige bani de la cântările la diverse evenimente. În prezent, manelistul are o familie minunată și o soție desăvârșită, care i-a fost alături în toți acești ani.

Cati, soția lui Adi Minune a fost operată de urgență

Familia lui Adrian Minune a trecut printr-o perioadă dificilă. Soția manelistului a fost operată de urgență. Cati Simionescu a apelat la ajutorul specialiștilor în medicină din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme. Aceasta a fost operată în Turcia.

Adrian si sotia sa

Invitată într-o emisiune tv, Cati a mărturisit cum au început problemele și cum de s-a ajuns în această situație. „Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat„, a mărturisit Cati Simionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: