Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Adrian Minune s-a operat de urgență în Turcia! Primele declarații făcute de aceasta: ”Totul s-a întâmplat în somn”

Soția lui Adrian Minune s-a operat de urgență în Turcia! Primele declarații făcute de aceasta: ”Totul s-a întâmplat în somn”

Soția lui Adrian Minune s-a operat de urgență în Turcia! Primele declarații făcute de aceasta: ”Totul s-a întâmplat în somn”

Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență din cauza unor probleme de sănătate. Acum, femeia a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate. 

Soția lui Adrian Minune s-a operat de urgență în Turcia! Primele declarații făcute de aceasta: ”Totul s-a întâmplat în somn”

Adrian Minune și familia lui au trecut printr-o perioadă mai complicată, asta după ce soția manelistului a fost operată de urgență la o clinică din Turcia din cauza unor probleme grave de sănătate. Aceasta a vorbit despre intervenția chirurgicală și despre cum s-a petrecut totul.

Chiar dacă acum totul este foarte bine și se bucură că au putut trece și peste acest obstacol, momentele grele prin care au trecut i-au speriat groaznic. Cati Siminonescu a mărturisit în direct de unde au început aceste probleme de sănătate și cum a ajuns pe mâna medicilor. După ce s-a simțit rău câteva zile la rând, soția lui Adrian Minune nu a mai ezitat și a mers la mai mulți medici pentru un control, însă aceștia nu au găsit nimic în neregulă care să constate o problemă majoră. La scurt timp după, femeia a început să aibă arsuri în spatele capului, dar a pus totul pe baza oboselii. În somn, aceasta a avut parte de trauma vieții ei.

Cati Simionescu s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar apoi totul se ducea în jos către mână și picior. Speriată deoarece era singură acasă a sunat de una singură la 112, iar apoi a fost transferată de urgență la spital.

”Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune.

Au apărut zvonuri cum că aceasta ar avea cancer, însă Cati Simionescu a răspuns fără ezitare că nu se pune problema de așa ceva, aceasta având cu totul alte probleme de sănătate.

Soția lui Adrian Minune a avut un accident vascular

Soția lui Adrian Minune a suferit un accident vascular chiar în somn, fără să-și dea seama. Din acest motiv a avut și aceste simptome de amorțire, cât și faptul că nu își mai simțea o parte a membrelor inferioare și superioare erau specifice acestei probleme de sănătate. În urma acestei probleme, Cati Simionescu a fost transferată la un spital din Turcia pentru aparaturile performate de care dispun. În urma operației, i-au fost descoperite și alte probleme de sănătate.

Este vorba de un anevrism pe baza căruia avea stările tensionate și nu se simțea bine. Totodată, aceasta nu s-a ferit să mărturisească că această problemă de sănătate este ca o bombă cu ceas care dacă nu este tratată , ar putea fi fatală.

”În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal!”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: