Redactia.ro
Home » Monden » Câte kilograme a avut Ozana Barabancea, înainte să slăbească. Imagini cu ea în costum de baie FOTO

Câte kilograme a avut Ozana Barabancea, înainte să slăbească. Imagini cu ea în costum de baie FOTO

GALERIE FOTO (7) Câte kilograme a avut Ozana Barabancea,

Câte kilograme a avut Ozana Barabancea, înainte să slăbească. Artista se află într-o formă de zile mari, după ce a făcut operație de micșorare a stomacului. Ozana Barabancea a vorbit sincer despre problemele sale cu greutatea, dar și cât cântărea înainte să recurgă la acest gest.

Câte kilograme a avut Ozana Barabancea, înainte să slăbească. Imagini cu ea în costum de baie FOTO

Câte kilograme a avut Ozana Barabancea, înainte să slăbească. Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciată soliste de jazz din România, iar de-a lungul timpului a fost prezentă în cadrul mai multor show-uri televizate. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a slăbit peste 40 de kilograme. În 2017, Ozana Barabancea a apelat la medicul estetician pentru o operație de micșorare a stomacului, iar în urma intervenției suferite, artista a slăbit foarte mult, având acum o siluetă de invidiat. Cu toate astea, puțină lume știe câte kilograme avea Ozana înainte de a se opera.

Într-o emisiune tv, cântăreața a spus că în momentul în care s-a urcat pe masa de operație cântărea 114, iar cel mai mult a cântărit 128 de kilograme. „Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a declarat Ozana Barabancea.

De asemenea, vedeta tv a recunoscut că mânca necontrolat, iar când o persoană îi spunea că are probleme cu greutatea, aceasta se supăra. „Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zic că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a explicat vedeta.

În prezent, artista are o listă de alimente permise și una de alimente interzise. Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva!” a declarat ce alimente consumă pentru a se menține în formă. „Mănânc orice, dar doar de trei ori pe zi. Beau multe lichide. Am renunţat la crudităţi pentru moment, ca să nu îmi fermenteze în stomac. Nu ştiu cât va dura această decizie. Am exclus fructele şi legumele crude. Rar mănânc salată de sfeclă cu hrean, dar dimineţa mănânc avocado cu condimente.În rest, carne de viţel la grătar, chiar şi prăjituri, dar beau foarte multă apă”, mărturiseşte Ozana.

Cum arată vedeta în costum de baie

După ce a slăbit, Ozana Barabancea este foarte mulțumită de corpul ei și nu ezită să și-l etaleze în mediul online. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram, o imagine în care își arată silueta, îmbrăcată în costum de baie. Fanii au apreciat ipostaza în care s-a afișat vedeta și au lăudat-o pentru felul în care arată. „Wow, frumoasă și sexy”, „Bravo pentru ambiție’, „Sunteți un exemplu de ambiție! felicitări!”, „Superbă”, „Arăți trăznet”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea are doi copii, Andrew și Gloria, care i-au fost alături pe tot procesul de transformare. Vedeta a trecut print-o perioadă dramatică după ce mama sa s-a stins din viață.„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a spus Ozana Barabancea.

Ozana
Ozana in costum de baie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: