Redactia.ro
Home » Monden » Câte kilograme a pus Roxana Vancea pe ea de când este însărcinată! Are 6 luni și nici nu se observă

Câte kilograme a pus Roxana Vancea pe ea de când este însărcinată! Are 6 luni și nici nu se observă

Câte kilograme a pus Roxana Vancea pe ea de când este însărcinată! Are 6 luni și nici nu se observă

Roxana Vancea va deveni mămică curând, iar fanii acesteia se întreabă câte kilograme a pus pe ea de când a rămas însărcinată. Vedeta a dezvăluit totul!

Câte kilograme a pus Roxana Vancea pe ea de când este însărcinată! Are 6 luni și nici nu se observă

Roxana Vancea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” continuă să uimească cu silueta ei de neegalat. Multe dintre mămici și-ar dori să aibă un corp atât de perfect în timpul sarcinii. Chiar dacă are 6 luni de când este însărcinată, se pare că Roxana nu a pus mai deloc pe ea.

Roxana a demonstrat că poți să ai un corp de invidiat și să fii și însărcinată. De câțiva ani aceasta a fost prezentă mai tot timpul în sala de fitness, acolo unde a tras din greu pentru a arăta atât de bine, iar lucrul acesta se vede și acum când este pe cale să aducă un copil. După ce a spus că în primele patru luni de sarcină nu a pus pe ea decât 800 de grame, acum, la două luni distanță, în cadrul unei emisiuni TV, soția lui Dragoș Paiu spune că stilul ei de viață, dar și alimentația s-au schimbat complet.

După o asemnea destăinuire, multe doamne și domnișoare ar putea fi îngrozite de kilogramele în plus adunate, însă nu și fosta colegă a lui Răzvan Simion și Dani Oțil. Diva spune că în ultimele șase luni a pus nici mai mult, nici mai puțin de trei kilograme pe ea.

”Am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua, tot ce vreau. Și mănânc mult. Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc. Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele”, a spus Roxana Vancea, informează vorbestelumea.protv.ro.

La ce poftește Roxana Vancea de când este însărcinată

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, mai ales pentru felul în care arată. Antrenoarea de fitness se mândrește cu corpul ei bine lucrat, chiar și acum, când așteaptă un bebeluș. Aceasta a avut mereu grijă la alimentația ei și a încercat să aibă un stil de viață cât mai sănătos, astfel că e greu de spus că bruneta ar putea avea vreo dereglare alimentară în sarcină.

Totodată, soția lui Dragoș Paiu a dezvăluit de curând ce pofte are în timpul sarcinii și mai ales câte kilograme a acumulat de când poartă în pântec al doilea copil al sportivului. Cum fiecare femeie gravidă se confruntă cu ceva probleme în sarcină și Roxana Vancea a trecut prin ele.

”S-au schimbat foarte puține lucruri în viața mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare și mai pot face multe activități cu Milan și cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme. Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte. Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunțat la dulciuri.

 Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă. Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca”, a spus Roxana Vancea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Etichete: