Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Nu vrea să facă nunta odată cu botezul

Roxana Vancea se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Nu vrea să facă nunta odată cu botezul

Roxana Vancea vrea să îmbrace cât mai curând rochia de mireasă, într-una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei: este însărcinată în șase luni. Vedeta a precizat că nu ar vrea să organizeze nunta odată cu botezul copilului.

Roxana Vancea se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Nu vrea să facă nunta odată cu botezul

Roxana Vancea, însărcinată în șase luni,  a dezvăluit că va îmbrăca, curând, rochia de mireasă. Asta pentru a nu organiza nunta odată cu botezul. Roxana Vancea și partenerul ei nu s-au gândit, momentan, despre cum va avea loc momentul unirii destinelor lor.

„Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru că vreau să fiu îmbrăcată și eu în rochie de mireasă. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simplă! Nu ne-am gândit încă cum o să arate totul, cert este că o sa se întâmple curând”, a mărturisit Roxana Vancea.

Roxana Vancea nu a pregătit, încă, camera bebelușului

În privința copilului pe care urmează să-l nască, vedeta a mărturisit că nu i-a pregătit, încă, împreună cu logodnicul ei camera celui mic. O perioadă ambii își doresc să doarmă în cameră cu ei.

„Legat de bebeluș, nici pentru el nu ne-am pregătiti cu nimic. Nu i-am pregătit camera lui ca multe alte vedete. Noi am decis că o sa doarma in camera cu noi, o sa aibă un pătut al lui și cam atat, iar apoi când o să fie capabil să doarmă singur și o să își dorească acest lucru, cu siguranță o să aibă intimitatea lui”, a mai spus Roxana la Antena Stars.

Roxana Vancea urmează să nască un băiat

Roxana Vancea va da naștere unui băiat în următoarele luni. Milan, fiul logodnicul ei, a fost cel care a dat vestea sarcinii ei, părinților acesteia.

Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil: „Sunt 70% șanse să nasc un  băiat”

”L-am trimis pe Milan să le spună părinților mei și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. «Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza», spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan, înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: