Redactia.ro
Home » Monden » Câte kilograme a slăbit Roxana Vancea la două săptămâni de la naștere. Vedeta arată senzațional!

Câte kilograme a slăbit Roxana Vancea la două săptămâni de la naștere. Vedeta arată senzațional!

GALERIE FOTO (4) Câte kilograme a slăbit Roxana Vancea la două săptămâni de la naștere

Câte kilograme a slăbit Roxana Vancea la două săptămâni de la naștere. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu două săptămâni. Roxana Vancea a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Deși a născut recent, sportiva continuă să slăbească pe zi ce trece. Recent, bruneta a postat o poză în lenjerie intimă, șocându-i pe internauți.

Câte kilograme a slăbit Roxana Vancea la două săptămâni de la naștere. Vedeta arată senzațional!

Câte kilograme a slăbit Roxana Vancea la două săptămâni de la naștere. Fosta asistentă TV s-a îngrășat în timpul sarcinii doar 5,5 kilograme. Se știe deja că Roxana Vancea este o împătimită a sportului și are un stil de viață sănătos. Deși a născut în urmă cu câteva săptămâni, vedeta continu să slăbească pe zi ce trece, iar dovada este ultima imagine postată pe retelele de socializare.

Roxana a postat pe InstaStory o imagine în lenjerie intimă. La 1,61 m, Roxana cântărețte 46,1 kilograme cu aproape două kilograme mai puțin decât săptămâna trecută când le-a arătat internauților ce greutate are. Roxana Vancea a născut pe 17 noiembrie, aduncând pe lume un băiețel. Micuțul a cântărit 3.200 de grame și a măsurat 51 de centimetri. De atunci, vedeta le arată urmăritorilor săi imagini cu fiul ei.

Roxana Vancea, despre rolul de soție și mamă

Vedeta s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, iar de curând au devenit părinți. Roxana a devenit cunoscută în perioada când era asistentă tv la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ulterior a devenit iubita lui Mihai Bendeac, iar după ce s-au despărțit, viața sportivei s-a schimbat complet. Bruneta s-a făcut femei de casă, căsătorindu-se cu Dragoș. Mai mult, Roxana a devenit mamă vitregă a lui Milan,fiul sportivului dintr-o relație anterioară. Vedeta a revenit în televiziune participând la emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată pe Antena Stars. Roxana declara că familia o face fericită și împlinită și consideră că fiecare etapă a vieții are propriul farmec. „Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos.”, a spus ea, în exclusivitate, pentru VIVA.

Înainte să rămână însărcinată, Roxana își exprima dorința de a deveni mamă, iar în urmă cu două săptămâni, acest lucru s-a îndeplinit. Fosta asistentă TV își aduce aminte cu amuzament că înaintea spunea că nu se va mărita niciodată.„Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna.”, a dezvăluit frumoasa brunetă.

Roxana are o relație specială cu Milan, fiul soțului său. „Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, povestea Roxana înainte de a deveni mămică oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: