Redactia.ro
Home » Monden » Câți ani are fiica lui Grasu XXL? Cântărețul a plâns pe scena Neversea când a cântat piesa pe care i-a dedicat-o Elenei. Un moment de neuitat VIDEO

Câți ani are fiica lui Grasu XXL? Cântărețul a plâns pe scena Neversea când a cântat piesa pe care i-a dedicat-o Elenei. Un moment de neuitat VIDEO

Grasu XXL, un nume de referință în muzica românească, a demonstrat încă o dată că dincolo de aparența dură de rapper se ascunde un suflet sensibil și plin de iubire. Pe scena festivalului Neversea, în fața unei mulțimi uriașe, artistul a oferit un moment cu totul special, cântând piesa dedicată fiicei sale, Elena. Emoția a fost copleșitoare, iar lacrimile care i-au brăzdat obrajii au dezvăluit o fațetă rar văzută a artistului.

Câți ani are fiica lui Grasu XXL? Cântărețul a plâns pe scena Neversea când a cântat piesa pe care i-a dedicat-o Elenei.

Câți ani are fiica lui Grasu XXL

Născută în iunie 2019, Elena, fiica lui Grasu XXL, a adus o transformare profundă în viața artistului. În vârstă de cinci ani, micuța este centrul universului său și sursa unei iubiri nemărginite. Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, a mărturisit că nașterea fiicei sale i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții, oferindu-i ocazia de a simți iubirea supremă.

Artistul a avut întotdeauna grijă să păstreze viața personală departe de ochii publicului. Deși el și partenera sa, Laura Andreșan, sunt figuri publice bine cunoscute, au reușit să protejeze intimitatea Elenei, ținând-o departe de lumina reflectoarelor. Această decizie a fost motivată de dorința lor de a oferi fiicei lor o copilărie normală, lipsită de presiunea celebrității.

Un moment de neuitat pe scena Neversea

Concertul de la Neversea a fost mai mult decât o simplă reprezentație; a fost o dezvăluire a laturii vulnerabile a lui Grasu XXL. În timp ce cânta piesa dedicată Elenei, artistul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Publicul a fost martorul unui moment intim, profund și autentic, ce a rezonat cu inimile tuturor celor prezenți.

@andreeamanoliu33 cea mai frumoasă melodie♥️#grasuxxl #neversea2024 #neversea #emotii #viral #foryoupage ♬ sunet original – @Andreea33

@originalulhamham #emotions #emotivo #neverfitin #foryou #romania🇷🇴 #viral #grasuxxlneverfest #grasuxxlneversea #fyp ♬ sunet original – Ham-Ham69

„Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai… se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!”, a spus Grasu XXL cu ceva timp în urmă, la Radio ZU.

Relația specială dintre tată și fiică

Relația dintre Grasu XXL și fiica sa este una deosebit de strânsă. Micuța Elena a adus bucurie și sens în viața artistului, iar el nu ezită să își exprime sentimentele prin muzică. Piesa dedicată Elenei este o dovadă a iubirii necondiționate pe care o poartă pentru fiica sa, o iubire ce transcende cuvintele și se manifestă prin fiecare notă muzicală.

Grasu XXL a recunoscut că înregistrarea acestei piese a fost un proces dificil din punct de vedere emoțional. Fiecare vers, fiecare notă a fost încărcată de sentiment, iar artistul a trebuit să depășească un nod în gât pentru a finaliza înregistrarea. Acest lucru este evident în piesă, unde emoția pură și autenticitatea sunt palpabile.

Publicul de la Neversea a fost profund impresionat de acest moment. Lacrimile lui Grasu XXL au atins sufletele celor prezenți, creând o conexiune puternică între artist și audiență. Acesta nu a fost doar un concert, ci o experiență comună de empatie și înțelegere, o amintire de neuitat pentru toți cei prezenți.

Grasu XXL a reușit să își dezvăluie latura sensibilă într-un mod profund și emoționant, demonstrând că muzica sa nu este doar un mijloc de exprimare artistică, ci și un canal prin care își manifestă cele mai sincere sentimente. Momentul de pe scena Neversea, în care a cântat piesa dedicată Elenei, va rămâne cu siguranță în inimile celor care l-au trăit, consolidându-l pe Grasu XXL nu doar ca artist, ci și ca tată iubitor și vulnerabil.

Prin această piesă și prin lacrimile sale, Grasu XXL ne-a amintit tuturor de puterea emoțiilor și de frumusețea sincerității. Paternitatea i-a oferit nu doar o nouă perspectivă asupra vieții, ci și o sursă inepuizabilă de inspirație, pe care o împărtășește cu generozitate prin muzica sa.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: