Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a băgat Dorian Popa în afacerea cu panouri fotovoltaice a lui Călin Donca. Artistul a pierdut o sumă considerabilă

Câți bani a băgat Dorian Popa în afacerea cu panouri fotovoltaice a lui Călin Donca. Artistul a pierdut o sumă considerabilă

Dorian Popa, cunoscutul cântăreț și personalitate media, se află în centrul unei povești cu totul neașteptate. Acesta a decis să investească o sumă semnificativă de bani în afacerea cu panouri fotovoltaice a milionarului Călin Donca.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură dramatică, deoarece Donca se află acum în arest preventiv, acuzat de implicare într-un grup infracțional organizat, evaziune fiscală, înșelăciuni și delapidare. Iată cum a reacționat Dorian Popa la această veste șocantă și câți bani a investit în proiectele celui care ar fi trebuit să îi aducă o sumă frumușică de bani în schimb.

Câți bani a băgat Dorian Popa în afacerea lui Călin Donca

Dorian Popa nu s-a ferit să-și investească banii în proiectele lui Călin Donca, contribuind cu o sumă impresionantă de 24.000 de euro. Cu toate că aceasta poate părea o sumă considerabilă pentru majoritatea oamenilor, Popa susține că alți investitori au alocat sume mult mai mari pentru afacerea milionarului.

„Mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce se vehiculează în presă (…) nu vizează acele parcuri fotovoltaice unde unii oameni,

și eu, adică noi mai mulți investitori, am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit.
Nu m-am aruncat să investesc o sumă mare. Am investit 24.000 euro, dar vă pot spune că sunt oameni care au investit sume sănătoase”, a declarat Dorian Popa pentru Antena 3 CNN.

Decizia de a investi în afacerea lui Donca a venit pe fondul încrederii pe care Dorian Popa o avea în afacerist. Călin Donca este un nume cunoscut în lumea afacerilor, activând de peste 8 ani în domeniul panourilor fotovoltaice. Auzise numai cuvinte de laudă și apreciere din partea celor apropiați de el. Acest fapt a contribuit la formarea în mintea lui Popa a unei imagini pozitive asupra investiției.

Un alt aspect care a influențat decizia lui Dorian Popa de a investi în afacerea lui Călin Donca a fost prezența activă a acestuia pe rețelele de socializare. Donca și-a construit o imagine de afacerist de succes, etalând o viață minunată pe platformele de socializare. Fotografii din vacanțe exotice, mașini de lux și case impresionante au fost doar câteva din elementele care au conturat imaginea lui Donca în mediul online.

Călin Donca, în spatele gratiilor

Călin Donca a fost reținut pentru 24 de ore de către poliție, dar ulterior magistrații au decis prelungirea mandatului său de arestare cu încă 30 de zile. Acuzațiile care i se aduc sunt extrem de grave – face parte dintr-un grup infracțional organizat și este investigat pentru evaziune fiscală, înșelăciuni și delapidare.

Această dezvăluire a stârnit îngrijorarea și confuzia investitorilor, printre care se numără și Dorian Popa. După cum el însuși a declarat, a fost uluit să afle de arestarea lui Donca și de acuzațiile grave care i-au fost aduse. Mai mult decât atât, situația a devenit și mai tensionată atunci când a realizat că nimeni din anturajul milionarului nu mai răspunde la telefon.

Pentru Dorian Popa și ceilalți investitori, viitorul investițiilor lor în proiectele lui Călin Donca este plin de incertitudine. Cu acuzații grave care planează asupra afaceristului și cu arestarea acestuia, există numeroase întrebări fără răspuns. Cât de mult va fi afectată afacerea, dacă va mai funcționa în viitor, și ce se va întâmpla cu banii investiți rămân întrebări cruciale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: