Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a câștigat Sorin Bontea la Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus tot: ”Nu am luat decât…”

Câți bani a câștigat Sorin Bontea la Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus tot: ”Nu am luat decât…”

Câți bani a câștigat Sorin Bontea la Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus tot: ”Nu am luat decât...”

Sorin Bontea a dezvăluit cu ce sumă de bani a rămas după participarea la emisiunea ”Asia Express”. Celebrul Chef nu s-a ferit să spună câți bani i-au rămas în buzunar.

Câți bani a câștigat Sorin Bontea la Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus tot: ”Nu am luat decât…”

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari și jurat al emisiunii fenomen ”Chefi la cuțite”. Datorită talentului său culinar și carismei de care a dat dovată, acesta a ajuns să fie foarte plăcut de public și are o mulțime de fani. Astfel că, aceștia și-au dorit să-l vadă la cât mai multe emisiuni. În urmă cu un an, Sorin Bontea a concurat alături Răzvan Fodor la emisiunea ”Asia Express”, unde a și câștigat sezonul 3.

Recent, în cadrul emisiunii unde este jurat, acesta a făcut dezvăluiri despre suma de bani câștigată la ”Asia Express”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trecut prin multe provocări în aventura lor din Asia, însă au reușit să facă față cu brio. Printre cele mai grele provocări realizate de aceștia se numără degustarea de insecte, iar în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea și-a amintit de experiența neplăcută din compeția pe care a câștigat-o, după ce chef Cătalin Petrescu, care este specialist în bucătăria japoneză. a ales să pregătească un preparat cu greieri, gândaci, lăcuste, și alte insecte. Pe lângă insecte, jurații au avut parte și de un preparat deosebit, ouă putrezite. După degustarea acestui preparat, chef Sorin Bontea și a amintit de vremurile trăite la Asia Express.

”Îmi vine așa o leșinătură! Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a gustat din ou.

Tot în urma degustării preparatului, Bontea a dezvăluit cu câți bani a rămas după aventura din Asia. Acesta a mărturisit că premiul în valoare de 30.000 de euro a fost împărțit cu Răzvan Fodor.

”Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor”, i-a răspuns acesta lui Florin Dumitrescu, care i-a dat dreptate într-un final.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au o relație de prietenie foarte strânsă

Răzvan Fodor a acordat un interviu unde a vorbit despre strânsa prieteniepe care o are cu fostul coleg de emisiune care îi este și cel mai bun prieten. Vedeta a mărturisit că el cu Chef Bontea sunt prieteni de 10 ani. Răzvan a spus că în cadrul emisiunii s-au susținut reciprioc și se compensau unul pe celalălalt în momentele când unul dintre ei era cu moralul sau fizicul al pământ. El a mai povestit că vorbesc săptămânal la telefon și familiile lor petrec mult timp împreună.

”Cu Sorin mă lega o prietenie de zece ani. Atunci ne-am cunoscut prima oară și am lucrat trei sezoane la Masterchef. Am ținut legătura apoi, nu să ne facem vacanțe împreună, dar mereu am vorbit. Faptul că în Asia Express am stat împreună 57 de zile, că zi de zi trebuia să ne descurcăm, să supraviețuim, să înaintăm, să ne ducem unul altuia nervii și frustrările, iar seara să ne băgăm amândoi în același pat și să încercăm să adormim cât mai repede pentru ca a doua zi să o luăm de la capăt a legat între mine și Sorin ceva mai presus de prietenie! E un camarad, un frate mai mare!

Când el era jos, eu încercam să îl ridic. Când eu eram cu nervii la pământ mereu îmi spunea o vorbă părintească. Mereu a știut cum să mă ia și cum să mă ridice în momentele în care eram foarte demotivat. Nu s-a schimbat absolut nimic. Ne auzim săptămânal la telefon, de când suntem și colegi de trust am avut tot felul de proiecte împreună. A fost o experiență din care cu siguranță am câștigat un prieten pe viață și un frate mai mare pe care nu l-am avut până acum”, a mărturisit Răzvan Fodor într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: