Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a cheltuit Bill Gates pentru nunta fiicei sale? Fondatorul Microsoft este al patrulea cel mai bogat om din lume

Câți bani a cheltuit Bill Gates pentru nunta fiicei sale? Fondatorul Microsoft este al patrulea cel mai bogat om din lume

După divorțul neașteptat dintre Bill și Miranda Gates din luna mai, iată că în familia lor are loc și o nuntă. Fiica fondatorului Miscrosoft, Jennifer, și-a unit destinul cu logodnicul său în cadrul unei cununii private, care apoi s-a finalizat cu o petrecere extraordinară, într-o locație inedită. Valoarea totală a evenimentului a fost făcută publică, iar suma este una într-adevăr impresionantă.

Și-au fost alături timp de 27 de ani și au pus împreună bazele uneia dintre cele mai succes companii din lume, precum și a unei fundații caritabile extraordinare, dar au ajuns la capăt de drum. Bill Gates și soția sa, Melinda, au decis să pună punct mariajului lor, alegând însă să păstreze motivele din spatele acestei hotărâri departe de ochii curioșilor. Procesul s-a finalizat în luna august a acestui an, iar averea de 133 de miliarde de dolari s-a împărțit conform contractul lor de separare.

Chiar dacă nu mai formează oficial un cuplu, cei doi foști soți s-au reîntâlnit în urmă cu două zile, cu ocazia unui eveniment deosebit. Fiica lor, Jennifer Gates, s-a căsătorit, iar uniunea sa cu bărbatul pe care-l iubește mai presus de orice a fost sărbătorită printr-o petrecere grandioasă.

Jennifer și soțul său, Nayel Nassar, au o legătură deosebită și par perfecți unul pentru celălalt. Cu ocazia logodnei lor, fata lui Bill Gates a postat un mesaj emoționant pe rețelele sale de socializare, prin intermediul căreia și-a exprimat dragostea pentru partenerul său și fericirea pe care o simte.

„Eşti o persoană unică. Simt că plutesc, de vreme ce m-ai surprins în cel mai semnificativ loc al uneia dintre multele noastre pasiuni comune. Abia aştept să ne petrecem restul vieţii învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună . Da, de un milion de ori da”, a scris în acel moment Jennifer Gates.

Cât a costat nunta fiicei lui Bill Gates?

Nunta lor a avut loc în data de 17 octombrie 2021 și a fost ținută pe domeniul pe care familia Gates îl deține în Westchester County. Alături le-au fost sute de invitați dintre cei mai de seamă, însă petrecerea a fost una privată, iar accesul presei a fost restricționat. Costul total al evenimentului a fost estimat la 2 milioane de dolari, așa că putem doar să ne imaginăm că pregătirile au început cu mult timp în urmă și au avut în vedere fiecare detaliu.

Simplitatea și modestia pare că este cheia succesului pentru ținutele vedetelor pe plan internațional la asemenea evenimente, deoarece fiica lui Bill Gates a optat pentru un aspect nu foarte aglomerat, iar bijuteriile purtate au fost minimale. Rochia a fost o creație a celebrei Vera Wang, însă valoarea acesteia nu a fost făcută încă publică.

Ce spune Jennifer Gates despre viața sa și despre poziția pe care o are datorită averii lui Bill Gates?

Să fii fiica unuia dintre cei mai bogați oameni de pe glob pare la prima vedere că vine la pachet cu o viață de vis, din care opulența și luxul nu lipsesc niciodată. Nu este însă și cazul copiiilor lui Bill Gates și ai Melisei, care au avut grijă ca Rory, Jennifer şi Phoebe să fie conștienți de responsabilitatea pe care o poartă pe umeri și munca grea din spatele averii familiei lor. Cei doi foști soți și-au învățat moștenitorii ce înseamnă modestia, așa că fiecare dintre ei și-a terminat studiile și ulterior și-a început propriul drum spre succes. Părinții lor au toate motivele să fie mândrii, deoarece au crescut trei copii responsabili, demni și foarte recunoscători pentru viața lor.

„M-am născut privilegiată şi vreau să folosesc această oportunitate pentru a face ce îmi place şi, sper, să am capacitatea să contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun.”, a declarat fiica miliardarului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: