Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a încasat Elena Marin după 3 săptămâni de Survivor. Care ea fost prețul nopților petrecute în junglă

Câți bani a încasat Elena Marin după 3 săptămâni de Survivor. Care ea fost prețul nopților petrecute în junglă

GALERIE FOTO (3)

Elena Marin a părăsit competiția Survivor după trei săptămâni de luptă intensă, fiind eliminată într-o seară de joi. Cu toate acestea, această experiență a fost o reconfirmare a capacităților sale, făcând-o să se simtă mândră de ceea ce a realizat în ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat, inclusiv intervențiile chirurgicale la picior pe care le-a suferit.

Realizări și încasări: Elena Marin, premiul meritat

Potrivit informațiilor apărute în presă, Elena a fost remunerată cu 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Așadar, după cele trei săptămâni de confruntare, Elena se întoarce acasă cu un total de 12.000 de euro, o recunoaștere bine meritată pentru efortul său și perseverența de care a dat dovadă în cursa Survivor.

Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele…nu a fost să fie…Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații…am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc…cred că locul meu este acasă.”, a declarat Elena Marin.

În fruntea clasamentului se află Ștefania Ștefan și Maria Chițu, doi concurenți din tabăra „războinicilor”, care domină competiția cu abilitățile lor impresionante. Pe locul trei se află Andrei Ciobanu, completând trio-ul de lideri din aceeași echipă.

Provocările Faimoșilor: Jorge și Roxana Nemeș pe locurile de codași

Pe de altă parte, doi dintre concurenții din tabăra „faimoșilor”, Jorge și Roxana Nemeș, se află la coada clasamentului, luptând pentru a-și menține poziția în competiție. Cu toate că drumul poate fi dificil, acești doi își continuă lupta în speranța de a răsturna balanța și de a-și îmbunătăți performanța în zilele care urmează.

Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate.”, a spus Roxana Nemeș.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: