Redactia.ro
Home » Monden » Survivor All Stars, 8 februarie 2024. S-a aflat cine este Faimosul care va pleca din Republica Dominicană

Survivor All Stars, 8 februarie 2024. S-a aflat cine este Faimosul care va pleca din Republica Dominicană

GALERIE FOTO (2)

Cea de-a patra săptămână de Survivor All Stars aduce de la sine noi provocări și noi decizii grele pentru Faimoși, mai ales după ce au pierdut proba pentru imunitatea tribului. S-a aflat cine este concurentul care va părăsi Republica Dominicană, spre surprinderea tuturor.

Se pare că problemele din tribul Faimoșilor nu au încetat să apară, motiv pentru care au fost luate mai multe decizii în ceea ce îi privește pe cei mai slabi jucători ai tribului roșu. Vă reamintim faptul că Jador este cel care a câștigat miercuri seară totemul de imunitate personală, motiv pentru care este cel care va alege cine dintre colegii săi va merge la duel.

Cine este concurentul care va părăsi Survivor All Stars joi seară

UPDATE: Roxana Nemeș este eliminată din competiție în conciliu din motive medicale. Un alt faimos o va însoți în România.

De departe cel mai greu moment pentru ambele triburi din Republica Dominicană este acela în care trebuie să decidă cine va merge la ultimul duel și automat va intra în ultima cursă pentru eliminare. Dacă săptămâna trecută Faimoșii au fost la adăpost, de această dată lucrurile s-au schimbat, deoarece sunt nevoiți să își elimine „veriga slabă”.

În urma votului comun din această seară, Jorge este cel care a fost nominalizat de toți colegii săi pentru a merge la ultimul duel, în speranța că va putea să rămână în competiție. Problemele sale de sănătate ar putea să îi pună bețe în roate, după cum a susținut chiar el. Cea de-a doua nominalizare a fost a lui Jador, care a decis ca Elena Marin să se lupte pentru ultima șansă, deoarece aceasta a adus foarte puține puncte din momentul în care a intrat în competiție.

Unul dintre Faimoși și-a luat adio de la marele premiu

Ultima probă i-a pus în mare dificultate pe Elena și pe Jorge. Cei doi au avut de terminat un traseu care va necesita foarte multă atenție la detalii și multă îndemânare. Mai exact, cei doi Faimoși au fost nevoiți să deplaseze pe rând cinci săculeți, într-un timp cât mai scurt, urmând ca la final, cu ajutorul lor, să spargă cinci plăci.

Proba a fost una care i-a pus în mare dificultate pe cei doi, dar numai unul a reușit să rămână în competiție și este vorba despre Jorge. Astfel, Elena Marin a părăsit competiția și a plecat din Republica Dominicană cu fruntea sus.

„Nu e plăcut, cred că nimic nu este întâmplător, am dat în continuare tot ce am putut. Am avut emoții, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea, nu a fost să fie”, a declarat Elena Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: