Redactia.ro
Home » TV » Câți bani a încasat Narcisa Birjaru după ce a câștigat finala Chefi la Cuțite, sezon 9

Câți bani a încasat Narcisa Birjaru după ce a câștigat finala Chefi la Cuțite, sezon 9

Sezonul 9 al competiției culinare Chefi la Cuțite a fost câștigat de Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu. A plecat acasă nu doar cu titlul de cel mai bun bucătar din România și cuțitul de aur, ci și cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru, câștigătorul premiului de 30.000 de euro

Concurentul câștigător Chefi la Cuțite sezonul 9 a fost Narcisa Birjaru! În marea finală, s-au duelat: Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarade.

Controverse înainte de marea finală Chefi la Cuțite

Înainte de marea finală a sezonului 9, s-au iscat unele controverse. Mai exact, foștii concurenți, Keed și Ștefan Borleanu au spus despre Elena Matei că nu-și merită locul din finală. Elena a venit cu replică dură pentru aceștia doi. Ea se consideră mai pricepută în bucătărie față de ei, chiar dacă a învățat să gătească de pe internet. Mai mult i-a numit pe Keed și Ștefan Borleanu ”roboți”, și nu crede că sunt la fel de iscuți în bucătărie, deși au urmat cursuri de specialitate.

”Nu mint. Uite așa, de pe Pinterest, Instagram și Youtube am adunat informații, am învățat rețete și tehnici. Să nu le gătești fizic niciodată și să știi teorie și aplici de pe ici, pe colo și să iei punctaje maxime, asta înseamnă talent. Degeaba vă dați voi mari că ați făcut nu știu ce cursuri și ați gătit nu știu câte cărți dacă gătiți ca niște roboți”a scris Elena Matei pe Instagram.

Elena Matei, replică acida pentru colegii care spun ca nu-si merita locul in finala

Foto: Elena Matei

 Sezonul 9 Chefi la Cuțite a înlocuit-o pe Gina Pistol

Sezonul 9 al Chefi la Cuțite a fost plin de suspans, deoarece, după ce Gina Pistol a născut, a trebuit găsită o altă prezentatoare. Irina Fodor a fost cea care i-a luat locul Ginei Pistol, în sezonul 9 al competiției culinare. Rămâne de văzut dacă și în sezonul zece tot Irina Fodor va avea rolul de prezentator.

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Foto: Irina Fodor

Ce făcut cu banii de la Chefi la Cuțite, Ionuț Belei, fostul câștigător

Reamintim că sezonul opt al Chefi la Cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea. Cu marele premiu, Ionuț Belei spunea că vrea să urmeze un curs de bucătar, de specialitate și că i-ar plăcea să-și deschidă un restaurant.

„Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase și să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a dezvăluit Ionuț Belei, care nu a exclus astfel posibilitatea de a-și deschide propriul restaurant.

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Foto: Ionuț Belei, fostul câștigător al emisiunii Chefi la Cuțite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: