Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a plătit Daniela Gyorfi pentru noul apartament. Artista a cheltuit o sumă enormă

Câți bani a plătit Daniela Gyorfi pentru noul apartament. Artista a cheltuit o sumă enormă

GALERIE FOTO (7) Câți bani a plătit Daniela Gyorfi pentru noul apartament

Câți bani a plătit Daniela Gyorfi pentru noul apartament. Este una dintre cele mai apreciat artiste de la noi, iar de-a lungul anilor a știut să se mențină în topuri cu melodiile sale. Recent, Daniela Gyorfi și-a cumpărat un apartament de lux, pe care a cheltuit o sumă enormă. Despre câți bani este vorba?

Câți bani a plătit Daniela Gyorfi pentru noul apartament. Artista a cheltuit o sumă enormă

Câți bani a plătit Daniela Gyorfi pentru noul apartament. Artista are o familie fericită alături de George Tal. Cei doi au împreună o fetiță, Maria, care le aduce cele mai multe bucurii. Deși are 10 ani, tânăra este reporter la Pro Tv, realizând rubrica „Maria întreabă, adulții răspund”. Recent, Daniela Gyorfi a vorbit despre cariera fiicei sale, declarând că Maria are cel mai constant salariu din casă. ”Miercuri filmează. Copilul are cel mai constant venit din casă. S-au scumpit toate. M-am dus ieri la mall, la supermarket, am dat 400 de lei, pe una-alta, eu sunt cu salatele. Fata a crescut, împlinește 11 ani, în luna februarie, trebuie alte hăinuțe mereu.”, a spus vedeta pentru Playtech.

De asemenea, artista a mărturisit că și-a cumpărat un apartament de lux, iar în curând va se muta împreună cu familia sa. Celebra cântăreața a dat pe imobil nu mai puțin de 250.000 de euro. „Nu m-am mutat la noua căsuță, d-abia acum e gata, o văzusem la roșu. E într-un bloc cu 2 etaje, fiecare apartament e pe câte un etaj. Am stat și am ales ce trebuia. A costat cam 250.000 de euro”, a mai adăugat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi, despre fostul soț

Deși puțină lume știe, Daniela Gyorfi a fost căsătorită înainte să aibă o relație cu George Tal. Singurul bărbat care a convins-o să meargă la altar a fost Gelu Borș. Blondina s-a căsătorit în 1998, dar mariajul lor nu a durat mai mult de doi ani. Fostul luptător de performanță și-a refăcut viața în Statele Unite ale Americii, unde și-a întemeiat o familie. Întrebată despre fostul soț, Daniela i-a urat cele bune acestuia, menționând că nu au vorbit niciodată despre copil în timpul căsnicie lor. ”Fiecare e cu viața lui, la mijloc n-a fost vorba și despre un copil, ca să păstrăm legătura. Mă bucur pentru Gelu, are o familie frumoasă, îi doresc tot binele din lume. Nu pot să spun de ce ne-am certat în 2000. S-au schimbat multe lucruri după ce ne-am căsătorit. Am avut discuţii în contradictoriu, dar nu a sărit niciodată la mine. Eu eram cu gura mare. Eu voiam să fac şi carieră, el să plece în America”, a mai spus artista.

Gelu s-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină a Operei Române,împreună cu care are două fete, Karyna și Aryana. Din păcate, fata cea mică a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de doi ani, dar a reușit să învingă această boală nemiloasă. Întrebată de ce nu se căsătorește cu George Tal, Daniela Gyorfi a declarat că iubitul ei a cerut-o în căsătorie, dar nu se grăbesc să facă acest lucru. „Nu sunt căsătorită cu George pentru că prima dată când am vrut să facem pasul, nu era finalizat divorțul lui din Germania, iar a doua oară s-a internat mama în spital. Am spus că dacă mama a fost de acord cu căsătoria cu George și faptul că el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu țin neapărat să mă căsătoresc. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: