Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu are voie să se îngrașe: ”George mă dă afară din casă dacă mă îngraș”

Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu are voie să se îngrașe: ”George mă dă afară din casă dacă mă îngraș”

Daniela Gyorfi nu are voie să se îngrașe! Vedeta a explicat motivul pentru care aceasta nu trebuie să pună nimic pe ea. 

Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu are voie să se îngrașe: ”George mă dă afară din casă dacă mă îngraș”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc. Aceasta este foarte atentă la propria siluetă și a luat măsuri pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Se pare că motivul principal pentru care nu are voie să se îngrașe este de fapt iubitul ei.

La 52 de ani, artista se prezintă cu un fizic fără cusur. Timpul nu iartă pe nimeni, iar odată cu trecerea lui, numărul afișat pe cântar necesită o mai multă atenție. Daniela Gyorfi a fost mai sinceră ca niciodată și a spus că nu acceptă să se îngrașe nici măcar un gram.

”George mă dă afară din casă dacă mă îngraș 1-2 kilograme, dorm pe preș și asta din cauza faptului că mă plâng”, a mărturisit vedeta la emisiunea „Vorbește Lumea”.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Daniela Gyorfi a menționat că ceea ce o deranjează cel mai tare este retenția de apă care a dus la apariția celulitei. Cu această problemă se confruntă de mulți ani, mai precis de când a devenit mămică.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu au ajuns în fața altarului până acum

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani și cu toate acestea cei doi nu și-au oficializat relația în fața altarului. Mai mult decât atât, aceștia au împreună un copil, pe Maria. Cu toate că sunt ca o familie, cei doi nu s-au hotărât să meargă până la ultimul pas pentru a-și întemeia familia tradițională.

Fiind o mulțime de oameni curioși știe motivul pentru care aceștia nu au ajuns nici măcar la starea civilă, Daniela a lămurit situația și a explicat motivul real pentru care ea și partenerul său de viață nu s-au căsătorit până în prezent. Daniela Gyorfi este una dintre cele mai sincere și transparente vedete din showbiz-ul românesc, astfel că fără ocolișuri a explicat mereu că ea și George Tal, nu au o relație departe de a fi perfectă. Din acest motiv, artista a mărturisit că ea și tatăl copilului său nu s-au simțit pregătiți să-și oficializeze relația la Starea Civilă.

”Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: