Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu au ajuns în fața altarului până acum. Artista a spus totul

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu au ajuns în fața altarului până acum. Artista a spus totul

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani, însă nu au ajuns în fața altarului până acum. Artista a dezvăluit motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit!

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu au ajuns în fața altarului până acum. Artista a spus totul

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani și cu toate acestea cei doi nu și-au oficializat relația în fața altarului. Mai mult decât atât, aceștia au împreună un copil, pe Maria. Cu toate că sunt ca o familie, cei doi nu s-au hotărât să meargă până la ultimul pas pentru a-și întemeia familia tradițională.

Fiind o mulțime de oameni curioși știe motivul pentru care aceștia nu au ajuns nici măcar la starea civilă, Daniela a lămurit situația și a explicat motivul real pentru care ea și partenerul său de viață nu s-au căsătorit până în prezent. Daniela Gyorfi este una dintre cele mai sincere și transparente vedete din showbiz-ul românesc, astfel că fără ocolișuri a explicat mereu că ea și George Tal, nu au o relație departe de a fi perfectă. Din acest motiv, artista a mărturisit că ea și tatăl copilului său nu s-au simțit pregătiți să-și oficializeze relația la Starea Civilă.

Vedeta a explicat că se iubesc extrem de tare, au un copil pe cât se poate de reușit și au o relație normală, așa că se ceartă și au neînțelegeri tot timpul, ca în orice cuplu.

”Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui vai cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și sotia ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

George Tal nu mai doarme cu Daniela Gyorfi

Recent, prezenți la o emisiune cei doi au dezvăluit care este motivul care duce la neînțelegi în cuplul lor. Răspunsul celor doi i-a uimit pe admiratorii cuplului. Totodata au declar că dorm în dormitoare separate, motivând și cauza acestei alegeri.

Aflați în platoul unei televiziuni, invitați fiind la o emisiunede, soțul artistei a mărturisit că lucrul care îl enervează cel mai tare la ea este faptul că vorbește uneori prea mult, spunând în glumă, că din această cauză lui i-ar fi căzut părul.

”Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a spus George Tal în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Daniela Gyorfi nu părea că s-ar fi supărat deloc pe spusele partenerului ei. Ba mai mult, artistai-a sugerat ca acesta să recurgă la o intervenție de implant de păr, pentru a scapa de aceasta problemă si a-și îmbogați podoaba capilară. Tachinările dintre Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au oprit aici, iar artista a continuat seria dezvăluirilor și a mărturisit că soțul ei ar sforăi prea tare, motiv din cauza căruia nu dorm împreună.

”Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a continuat blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: