Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu se căsătoresc Daniela Gyorfi și George Tal. Motivul invocat de artistă

De ce nu se căsătoresc Daniela Gyorfi și George Tal. Motivul invocat de artistă

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi și George Tal trăiesc de 15 ani o poveste frumoasă de dragoste, însă până acum nu au ajuns în fața altarului. Mulți s-au întrebat care ar fi motivul ce-i împiedică să devină în mod oficial soț și soție.

De ce nu se căsătoresc Daniela Gyorfi și George Tal. Motivul invocat de artistă

Daniela Gyorfi a dezvăluit motivul din cauza căruia nu vrea să se căsătorească cu George Tal, alături de care formează de 15 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Unde mai punem că au și o fetiță împreună, Maria, în vârstă de 9 ani.

Daniela Gyorfi a recunoscut, zilele acestea, într-o emisiune TV că mai are momente când se ceartă cu partenerul său de viață. Totuși, nu acesta ar fi faptul din cauza căruia nu au spus, încă, marele ”DA!”

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor”, a mai dezvăluit Daniela Györfi la Antena Stars.

Celebra artistă de muzică de petrecere a dat de înțeles că nu s-a căsătorit, încă, cu George Tal deoarece nu ar avea suficientă încredere în el, fiind o persoană cunoscută. „Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui, vai, cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și soția ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a mai spus Daniela Györfi la Antena Stars.

Daniela Gyorfi: ”Într-o căsnicie se întâmplă de toate”

De asemenea, cântăreața a mai precizat că într-o căsnicie ”este normal” ca bărbații să mai arunce privirea la alte femei și că în timp lucrurile se pot așeza dacă ambii parteneri au răbdare.

”Într-o căsnicie se întâmplă de toate. În timp, se așază lucrurile. Dacă stai și cauți nod în papură… Bărbații este normal să fie mai cuceritori, să se mai uite după femei. Pentru mine sunt lucruri mult mai importante. Violența fizică, violența verbală nu le suport, peste astea nu aș putea să trec. Am avut momente delicate la început. George a venit în România, eu spunându-i clar că eu o iubesc foarte mult pe mama mea”, a mai dezvăluit Daniela Györfi la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: