Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a primit Anamaria Prodan la „America Express”? Este cea mai bine plătită concurentă de până acum: „Pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet”

Câți bani a primit Anamaria Prodan la „America Express”? Este cea mai bine plătită concurentă de până acum: „Pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet”

GALERIE FOTO (5) Câți bani a primit Anamaria Prodan la „America Express”? Este cea mai bine plătită concurentă de până acum: „Pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet”

Anamaria Prodan – O apariție de excepție la „America Express” și „Femeia Anului 2023″

Câți bani a primit Anamaria Prodan la „America Express”

În sezonul 6 al emisiunii „America Express”, difuzat în decembrie 2023, Anamaria Prodan a făcut o apariție spectaculoasă, surprinzând pe toată lumea cu prezența sa în competiția din America Latină. Speculațiile inițiale privind onorariul său au fost rapid demontate, iar impresara a reușit să câștige admirația publicului și să se bucure de o recunoaștere deosebită la Bucharest Fashion Week, unde a fost desemnată „Femeia Anului 2023″.

Este cea mai bine plătită concurentă de până acum

Cu o carieră impresionantă în spate și un nume cunoscut în lumea showbiz-ului românesc, Anamaria Prodan a demonstrat că este o prezență de neegalat. Cu toate că se zvonea inițial că ar fi acceptat să participe la „America Express” pentru un onorariu de 2.500 de euro, realitatea s-a dovedit a fi cu totul alta. Surse din Antena 1 au dezvăluit că impresara a câștigat nu mai puțin de 10.000 de euro pentru fiecare zi de filmare, rezultând o sumă totală de 50.000 de euro pentru cele cinci zile petrecute în America Latină.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. 

Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. 

Eu pentru 2500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe Internet, pe conturile mele de socializare.

Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Această remunerație considerabilă subliniază importanța și valoarea adusă de Anamaria Prodan show-ului, demonstrând încă o dată că este una dintre cele mai bine plătite concurente din istoria emisiunii.

Cu o atitudine fermă și încrezătoare, Anamaria Prodan și-a demonstrat abilitățile și determinarea în cadrul competiției „America Express”. Alături de echipa formată din Romică și Cătălin Țociu, impresara a reușit să câștige competiția și să se claseze pe primul loc. Cu un geamantan uriaș și însoțită de o echipă de securitate, apariția sa în America Latină a stârnit admirația concurenților și a publicului.

Pentru a face parte din competiție, Anamaria Prodan a trebuit să renunțe la bunurile sale de preț, inclusiv o geantă Chanel, brățări Cartier în valoare de 150.000 de euro, inele cu diamante și un ceas Richard Mille Skull evaluat la 500.000 de euro. Cu toate acestea, sacrificiile au dat roade, iar impresara a fost desemnată câștigătoare.

Anamaria Prodan, desemnată „Femeia Anului 2023″ la Bucharest Fashion Week

Reușita sa la „America Express” a fost completată de titlul de „Femeia Anului 2023″ obținut la Bucharest Fashion Week. Cu o familie puternică alături de ea, Anamaria Prodan a vorbit cu emoție despre acest premiu, afirmând că este o încununare a anilor grei și o confirmare a poziției lor de lideri în viață. Ea a mulțumit lui Dumnezeu și celor care au votat pentru ea, arătând că familia Prodan nu va permite niciodată să fie detroneată de pe locul 1.

Astfel, Anamaria Prodan a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai impresionante și valoroase personalități din showbiz-ul românesc, aducând prestigiu emisiunii „America Express” și obținând un titlu deosebit la Bucharest Fashion Week. Cu o carieră de excepție și o atitudine puternică, ea rămâne un exemplu de succes și determinare pentru toți cei care o admiră.

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: