Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani a primit Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur? Fotbalistul a adunat 8 trofee FIFA în cariera sa

Câți bani a primit Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur? Fotbalistul a adunat 8 trofee FIFA în cariera sa

Câți bani a primit Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur? Fotbalistul a adunat 8 trofee FIFA în cariera sa

Câți bani a primit Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur? Fotbalistul a adunat 8 trofee FIFA în cariera sa. Iată detaliile!

Lionel Messi, 8 trofee FIFA în cariera sa

Lionel Messi cucerește lumea și din punct de vedere financiar, nu doar sportiv. După ce a câștigat al 8-lea său Balon de Aur, suma colosală pe care o va încasa este demnă de o legendă a fotbalului. Argentinianul a doborât toate recordurile și a demonstrat încă o dată că este un adevărat maestru al terenului de fotbal.

Cu un palmares impresionant, în care se regăsesc numeroase trofee câștigate cu cluburile FC Barcelona și Paris Saint-Germain, precum și cu naționala Argentinei, Messi a adăugat încă o perlă la colecția sa impresionantă – cel de-al 8-lea Balon de Aur. Acest premiu, acordat de FIFA, reprezintă cea mai înaltă distincție individuală pe care un fotbalist o poate obține, și Messi a dovedit încă o dată că este cel mai bun din lume.

Câți bani a primit Lionel Messi, după ce a câştigat Balonul de Aur

Dar cât de mulți bani încasează Messi după această performanță senzațională? Suma este cu adevărat impresionantă, și asta datorită unei combinații de contracte și bonusuri care l-au urmat pe parcursul carierei sale.

În primul rând, contractul semnat în vara cu echipa Inter Miami din MLS (Major League Soccer) îi aduce lui Messi un bonus consistent pentru câștigarea Balonului de Aur. Acesta nu este doar un premiu de onoare, ci și o sursă generoasă de venit suplimentar. Echipa din Miami face istorie, fiind prima din afara Europei care se poate lăuda cu un câștigător al Balonului de Aur în rândul jucătorilor săi.

Pe lângă acest bonus de la club, sponsorul tehnic Adidas se alătură festivităților financiare și îi va oferi lui Messi un bonus special pentru câștigarea prestigiosului trofeu. Acest lucru subliniază nu doar calitățile fotbalistice ale lui Messi, ci și impactul său comercial și imaginea impecabilă pe care o are în lumea sportului.

Astfel, adunând toate aceste bonusuri și acorduri, Lionel Messi va încasa o sumă incredibilă de aproximativ 6 milioane de euro. Aceasta reprezintă nu doar o recompensă financiară, ci și o recunoaștere a contribuției sale la fotbalul mondial. Este o dovadă că munca, talentul și devotamentul pot aduce nu doar glorie pe terenul de joc, ci și recompense substanțiale în afara lui.

Cu fiecare performanță uimitoare, Lionel Messi continuă să scrie istorie și să își întărească statutul de cel mai mare fotbalist al timpurilor moderne. Cu toate acestea, el rămâne modest și concentrat pe jocul său, dovedind că pentru el, pasiunea pentru fotbal și efortul constant sunt cele mai importante, iar recompensele financiare sunt doar o consecință firească a excelenței sale.

 

Sursa foto: Independent.co.uk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: