Redactia.ro
Home » Sport » Lionel Messi rămâne la Barcelona! A anunțat când va pleca

Lionel Messi rămâne la Barcelona! A anunțat când va pleca

Leo Messi, Barcelona,

Lionel Messi va rămâne la Barcelona pentru încă un sezon. Nu a reușit să se înțeleagă cu catalanii pentru a pleca liber de contract. În aceste condiții este forțat să-și amâne plecarea cu un an.

După trei săptămâni, starul argentinian a acordat primul interviu. Nu a reușit să cadă la un acord cu Barcelona, așa că va mai rămâne în Spania un sezon. Chiar dacă avea o oferta foarte bună din Anglia, Messi are o clauză de reziliere uriașă. 700 de milioane de euro. Singura variantă pe care o avea în acest moment ar fi fost să dea clubul în judecată. Messi a spus însă că nu ar putea niciodată să facă așa ceva. Contractul său va putea fi încheiat pe 30 iunie 2021.

„Privesc în față și vreau să concurez la cel mai înalt nivel, să câștig titluri, să lupt în Champions League. Poți câștiga sau pierde, e foarte dificil, dar trebuie să lupți. Măcar să luptăm, nu să cădeam, așa cum a fost la Roma, Liverpool sau Lisabona. Toate m-au făcut să mă gândesc la decizia de a pleca. Eram sigur că pot pleca liber, președintele mereu mi-a spus că la finalul fiecărui sezon pot decide dacă rămân sau nu. Acum se bazează pe faptul că nu am spus asta înainte de 10 iunie, o dată la care eram în luptă pentru La Liga și în mijlocul acestei pandemii groaznice, care a afectat tot sezonul”, a declarat Messi.

Familia starului nu vrea să plece din Barcelona

Soția și copiii fotbalistului nu vor să plece din Spania.

”Când le-am comunicat decizia că vreau să plec soției și copiilor mei, a fost o dramă brutală. Toată familia a început să plângă. Copiii mei nu voiau să plece din Barcelona, nici să schimbe școlile la care învață.Dar m-am uitat înainte. Vreau să câștig trofee”, a mai spus Messi.

Rămâne de văzut dacă în vara lui 2021, Messi va pleca sau nu de la Barcelona. Argentinianul a câștigat de 6 ori Balonul de Aur. A jucat 731 de meciuri și a dat 634 de goluri la prima echipă a spaniolilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: