Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a primit o chelneriță din SUA. Un întreg scandal a fost creat pe pagina restaurantului

Câți bani a primit o chelneriță din SUA. Un întreg scandal a fost creat pe pagina restaurantului

Câți bani a primit o chelneriță din SUA

Câți bani a primit o chelneriță din SUA. Spre surprindere tuturor, o chelneriță din Statele Unite ale Americii a avut norocul să primească un bacșiș de 16.000 de dolari. UJlterior, internauții s-au declarat nemulțumiți de faptul că tânăra a împărțit banii cu angajații restaurantului.

Câți bani a primit o chelneriță din SUA. Un întreg scandal a fost creat pe pagina restaurantului

Câți bani a primit o chelneriță din SUA. Mai rar așa noroc! O chelneriță al unui restaurant din Statele Unite ale Americii a avut parte de o surpriză uriașă. Un client i-a lăsat 11.500 lire sterline, adică 16.000 de dolari în timpul unei mese, care îl costase doar 27 lire sterline. Bărbatul a luat masa la restaurantul Stumble Inn Bar & Grill din Londonderry, New Hampshire, în SUA. Evenimentul a avut loc la începutul acestei luni, lăsând personalul restaurantului cu gura căscată. „Un gentlemen a intrat la bar și a comandat o bere și brânză chili, apoi a comandat chipsuri de murături și o băutură Patron (tequila). „În jurul orei 3:30, el a cerut nota chelneriței. Ea i-a dat și s-a îndepărtat, apoi i-a spus:„ Nu cheltui totul într-un singur loc,”, a spus proprietarul Michael Zarella pentru presa locala.

Michelle McCudden, chelnerița care i-a luat comanda bărbatului a refuzat inițial bașcișul, dar clientul a insistat, iar de atunci s-a întors la local pentru a mânca de mai multe ori. Clientul i-a spus că merită acel bacșiș. „Vreau să îl aveți, voi lucrați din greu”, ar fi spus acesta.

În urma acestui gest, McCudden a declarat că pandemia de coronavirus a schimbat percepția oamenilor și că îi este recunoscătoare acestui bărbat. „A fost un an dur pentru noi toți. Pentru că cineva a făcut așa ceva mi-a redat cu adevărat credința în umanitate. El a spus doar că lucrăm foarte mult și că a vrut să facă ceva frumos și chiar și-a dorit să primim acești bani.”

Internauți nu sunt de acord cu decizia chelneriției

Ulterior, chelnerița a declarat că bacșișul va fi împărțit cu colegii săi, opt ospătari care lucrau în acea seară, dar și cu personalul bucătărei. Această alegere este considerată corectă de unii oameni, dar alții sunt extrem de indignați de decizia chelneriței.

După ce au aflat că Michelle își dorește să împară tipsul cu colegii săi, mai mulți membri ai publicului nu au fost de acord cu această decizie, motiv pentru care au lăsat recenzii negative pe site-ul restaurantului.„Cred că ar trebui să-i dai chelnerului sau chelneriței SUMA COMPLETĂ, ea sau el a făcut ceea ce avea nevoie pentru acel bacșiș, nu cred că ar fi corect să împărțim bacșișul între doisprezece când o singură persoană s-a ocupat de masa respectivă”, a scris o persoană.

De asemena, un altul a adăugat: „Vreau doar să știu dacă a fost forțată să împartă acel bacșiș. 16.000 de dolari reprezintă o mulțime de bani și nu văd pe nimeni care să-i împartă în douăsprezece moduri dacă nu este necesar. mai puțin de 7,50 USD pe oră.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: