Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram: „Eu trebuie să-mi pozez pantofii”

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram: „Eu trebuie să-mi pozez pantofii”

GALERIE FOTO (6) Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram. În ultimii ani, blondina a devenit una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Îi place foarte mult obiectele de lux și să se răsfețe cu cele mai exotice vacante. Cu toate astea, multă lume se întreabă de unde are Bianca Drăgușanu atâția bani. Fosta soție a lui Alex Bodi câștigă bani din postările sponsorizate pe rețelele de socializare. Câți bani primește aceasta?

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram: „Eu trebuie să-mi pozez pantofii”

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din postările pe Instagram. De când a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc, cu ajutorul lui Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu a reușit să atragă atenția tuturor prin stilul ei de viață. De-a lungul anilor, blondina a apelat la numeroase intervenții estetice pentru a arăta precum o adevărată divă. De asemenea, Bianca a fost implicată în diferite scandaluri cu bărbații din viața ei, iar cel mai mediatizat a fost mariajul său cu Alex Bodi. Vedeta este activă zi și noapte pe rețelelel de socializare, unde are milioane de urmăritori.

Bianca se bucură nespus de viața sa luxoasă și nu se sfiiește să le-o arate și urmăritorilor săi. Blondina are tot ce își dorește și nu duce lipsa de nimic, fiind și una dintre cele mai populare femei din România. De multe ori, fosta soție a lui Bodi le arată fetelor ce produse de îngrijire folosește, dar și de unde își cumpără hainele. „Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Conform acesteia, persoanele care au un anumit număr de urmăritori pe Instagram primesc în jur de 150-200 euro pe postarea, dar ea încasează mult mai mult, pentru că o urmăresc milioane de persoane. Bianca Drăgușanu susține că promovarea pe Instagram nu este o joacă și că ea plătește taxe și impozite pentru orice sumă îi intră în cont. Pentru aceste sume, care de Black Friday ajung și la 20.000 de euro, trebuie să își pozeze pantofii, bluzele sau accesorii și să le posteze deseori. Mai mult, blondina apelează deseori la îmbunătățiri, iar recent aceasta și-a operat nasul. Medicii au fost nevoiți să-i recolteze un cartilaj de la urechi pentru reconstruirea piramidei nazale. Bianca a declarat că a avut mai multe atacuri de panică post-operatorii după prima operație la nas, care nu ar fi ieșit așa cum și-a dorit.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

De când era mică, Bianca și-a dorit să arate bine, iar visul și l-a îndeplinit. Operațiile estetice au ajutat-o pe blondină să arate ca o păpușă Barbie. Și-a operat nasul, posteriorul, sânii și și-a pus fațete dentare. Dintr-o femeie comună cu kilograme în plus, alunițe și dantură inestetică, Bianca Drăgușanu s-a transformat radical într-o divă.

Niciodată nu s-a ascuns că are operații estetice, comparativ cu alte vedete. Recunoaște că și-a făcut mărire cu implant fesier, dar și numeroase intervenții estetice la nivelul feței. Aceasta a investit în jur de 50.000 de euro pe acestea. Prima dată și-a operani sânii la vârsta de 18 ani, iar această schimbare i-a asigurat celebritarea și o apariție incendiară în revista Playboy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: