Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică. Ce sumă încasează artista pentru un singur concert

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică. Ce sumă încasează artista pentru un singur concert

GALERIE FOTO (3) Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică. Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Tânăra și-a început cariera muzicală încă de la o vârstă fragedă, iar acum a reușit să uimească pe toată lumea cu hit-urile ei. În vârstă de 19 ani, fiica lui Pavel Stratan a doborât un record pentru categoria ei de vârstă la nivel național, astfel că artista a ajuns să câștige mai mult decât tatăl ei.

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică. Ce sumă încasează artista pentru un singur concert

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan din muzică. La numai 19 ani, Cleopatra Stratan se bucură de notorietate, devenind o artistă încă de la o vârstă fragedă. Cu siguranță românii își aduc aminte de hit-ul Ghiță, care a fost un succes răsunător. Cleopatra a ajuns să câștige mai mult decât tatăl său, iar organizatorii de spectacole au spus ce sumă cere artista pentru un singur concert.

Conform Playtech.ro, tânăra câștigă sume enorme și din reclamele încasate pe conturile de socializare.’Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ‘Ghiță’, au spus organizatorii de evenimente.

Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda

În luna august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit,organizând o nuntă ca-n povești. Artiștii au spus de multe ori că se iubesc și că își vor întemeia o familie și iată că lucrurile le-au ieșit așa cum și-au plănuit. Pe 14 august, Cleo și Edward au făcut o petrecere de zile mari la Lagoo Snagov. Cei doi au dansat pe melodia „You are the reason”, semnată Calum Scott. De asemenea, nu a lipsit momentul muzical semnat de Pavel Stratan, dar nici cel în care Cleopatra a urcat alături de tatăl său pe scenă. Tinerii căsătoriți au postat imagini de la nuntă pe rețelele de socializare unde păreau extrem de fericiți.

Cu toate astea, artistul a răbufnit pe internet după ce mai mulți internauți i-au criticat. Acesta a făcut dezvăluiri în mediul online, deranjat de unele reacții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face». E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului.

În prezent, Cleopatra și Edward sunt foarte fericiți și se axează pe relație și cariera lor muzicală. Fanii sunt fericiți pentru ei și îi urmăresc zilnic pe rețelele de socializare, acolo unde cei doi artiști țin legătura cu ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: