Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Mihai Trăistariu la un concert pe litoralul românesc. Artistul a dat tot din casă: ”Mă înțeleg cu omul”

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu la un concert pe litoralul românesc. Artistul a dat tot din casă: ”Mă înțeleg cu omul”

GALERIE FOTO (2)

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din România. Cântărețul se bucură de un succes enorm, având și o carieră lungă în spate, pentru care a muncit de-a lungul timpului. Dacă în perioada pandemiei de COVID-19, spectacolele și concertele nu s-au mai putut organiza, iată că acum situația a revenit la normal. Astfel, artiștii s-au întors pe scenă, acolo unde le este locul.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu la un concert pe litoral

Mihai Trăistariu a revenit pe scenă la spectacole, concerte sau chiar evenimente private, cum ar fi nunțile. Artistul continuă să facă furori la petrecerile unde cântă, în special pe litoral acolo unde este și invitat special la diferite restaurante, terase. Fie că este cap de afiș la evenimente organizate pe plajă, fie că susține concerte la terasele de pe litoral, Mihai Trăistariu se alege cu sume frumoase la sfârșitul serii.

Cântărețul a dat tot din casă și a vorbit despre cât de mult câștigă, în funcție de programul pe care-l susține. „Pentru un concert de 45 minute, la zilele orașelor sau la nunți eu iau 1.500 de euro. Însă la terase, la resorturi și la teatrele de vară, sumele sunt foarte mici, de 200-300 de euro. La teatrele de vară se pun câte 20 de artiști pe un afiș, cânți 2-3 melodii, și iei tot cam așa, în jur de 200 de euro. Dar nici nu încap mai multe piese, căci spectacolul s-ar lungi la zece ore”, a declarat artistul, pentru ego.ro.

Unde cântă adesea Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a dezvăluit, pentru sursa citată mai sus, faptul că atunci când este invitat la o terasă de pe litoral, se înțelege cu persoana care-l invită. De obicei, artistul a mărturisit că pentru 20 de minute la o terasă încasează nu mai puțin de 300 de euro.

„La terase, mă înțeleg cu omul, îi cânt 20 de minute și îmi dă vreo 300 de euro. Pentru că locuiesc în Constanța, mi-am făcut o încrengătură, am vreo 15-16 locuri unde cânt toată vara. Andreea Bălan zicea că pe Litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro, din trei locuri, deci, se poate”, a mai spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: