Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Ștefan Bănică din concerte. Ce pretenții are trupa artistului

Câți bani câștigă Ștefan Bănică din concerte. Ce pretenții are trupa artistului

GALERIE FOTO (4) Câți bani câștigă Ștefan Bănică din concerte.

Câți bani câștigă Ștefan Bănică din concerte. Juratul de la X Factor are un succes imens pe plan muzical. Pandemia a avut un efect negativ asupra multora artiști, dar cu toate astea, sumele au rămas aceleași, ba chiar au crescut. Printre cei care cer o sumă impresionantp de bani pentru un eveniment privat, se numără și Ștefan Bănică.

Câți bani câștigă Ștefan Bănică din concerte. Ce pretenții are trupa artistului

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul reușește să facă un adevărat show de fiecare dată când își face apariția la evenimentele private. Fără doar și poate, Ștefan Bănică este un adevărat profesionist și face show la evenimentele unde este invitat să cânte. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat câți bani cere artistul pentru un concert.

Spre uimirea unora, juratul de la X Factor percepe un tarif de 11.000 de euro, iar pe lângă această sumă, Ștefan Bănică și echipa sa solicită condiții de cazare la hoteluri de patru stele. Pentru show-urile susținute în Capitală, marele artist cere 1,5 euro pe kilometru pentru transport, iar condițiile de la hotel să fie de patru stele, plus masa inclusă pentru echipă.

Câți bani a pierdut Ștefan Bănică în pandemie

Pandemia de coronavirus i-a afectat extrem de mult pe artiști din România, iar printre aceștia s-a numărat și Ștefan Bănică. Cu toate astea, artistul a mărturisit că această pandemia a avut și o parte bună. El a reușit să petreacă mai mult timp cu familia sa, inclusiv cu fiul său cel mic. În pandemie, artistul a învățat să aprecieze lucrurile de care înainte nu apuca să se bucure. A și compus și a și transmis online. „E ca şi cum îţi spun acuma, vezi că peste 13 minute o să fie un cutremur mare. Tu primeşti informaţia, dar nu realizezi gravitatea. Asta cred că s-a întâmplat. Eram la început de lună full la mine, avusesem şase sau şapte concerte în martie, chiar „Te iubesc, femeie”, eram în al zecela an, l-am dus şi în ţară. Au fost două concerte la Circul Metropolitan şi aveam şi turneu cu piesa “Jake şi femeile lui”. Și dintr-odată, stop.”Nu e ca la serviciu aicea, gata, de la 8 la 4 trebuie să compun. Ia, ce-ai compus? Păi, n-am compus nimic… N-a venit.”

În tot acest timp a suferit de dor de scenă și de apropiere. „Meseria mea este ca şi cum ai face dragoste cu cineva, nu poţi să faci dragoste prin telefon. Nu poţi să iubeşti pe cineva, să-l mângâi prin online. Nu poţi să te uiţi în ochii cuiva pe bune…. aici e mai dureros.”, a spus cântărețul.

Soțul Laviniei Pârva este fericită că a reușit să petreacă mai mult timp alături de copiii săi. “Partea buna pentru mine a fost că am putut să stau, am devenit tată cu normă întreagă. Asta e fost o lecţie vizavi de băiatul meu cel mic, Alexandru. Faptul că am stat cu el, ăsta a fost un lucru extraordinar şi un lucru care pentru mine nu are preţ.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: