Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu a fost curtată de Ștefan Bănică. Artista a făcut dezvăluiri uluitoare

Elena Merișoreanu a fost curtată de Ștefan Bănică. Artista a făcut dezvăluiri uluitoare

Elena Merișoreanu a fost curtată de Ștefan Bănică.Elena Merișoreanu a fost curtată de Ștefan Bănică.

Elena Merișoreanu a fost curtată de Ștefan Bănică. Interpreta de muzică populară are multe amintiri de pe vremea când mergea în turneu alături de numeroasele celebrități ale României. Vedeta a dezvăluit că a fost curtată de tatăl lui Ștefan Bănică. Elena Merișoreanu l-a refuzat pe maestrul teatrului românesc, deși îl plăcea foarte mult.

Elena Merișoreanu a fost curtată de Ștefan Bănică. Artista a făcut dezvăluiri uluitoare

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate inteprete de muzică populară din România. De-a lungul anilor, artista a cântat alături de marii artiști ai muzicii tradiționale. Recent, cântăreața a făcut dezvăluiri inedite despre Ștefan Bănică, tatăl juratului de la X Factor. Elena Merișoreanu a declarat că regretatul actor a curtat-o în timp ce se aflau la un turneu, în Israel. Vedeta a vorbit fără ocolișuri despre acest subiect și a recunoscut că l-a plăcut foarte mult pe Ștefan Bănică. Cu toate astea, solista l-a refuzat pentru că era căsătorită.

Eram într-un turneu în Israel. Eram cu regretata Gabi Luncă și a venit ca invitat sâmbăta și duminică Ștefan Bănică, seniorul. Dacă nu s-a ținut după capul meu… Alții chiar credeau că suntem împreună. Era pedant, elegant, cu mult bun simț. Punea mâna pe mine. Zicea să ne vedem. Hai să ne jucăm un joc. S-a terminat frumos, fără nimic’‘, a mărturisit Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, interpreta de muzică populară a mărturisit că a primit avansuri din partea unui diplomat. La acel moment, bărbatul a invitat-o să ia masa împreună, dar artista a refuzat din cauza faptului că trebuia să plece la părinții săi. Atunci, pretendentul Elenei Merișoreanu a conndus-o la gară.

„La un moment dat, vine el la ansamblu și zice ”diseară am înțeles că n-ai spectacol, haide să mâncăm la Grădinița”. Era select acolo. Ne-am dus, am mâncat și mi-am dat seama. Zic ”știi, eu nu pot să stau prea mult că mâine dimineață am tren, plec să-mi văd părinții”, ”dar te duc eu”. M-am dus cu el, că n-am scăpat de el. Nu a pus mâna pe mine și nu era însurat. Și m-am dus și am spus ”m-a adus domnul Puiu”, dar tata ”na, păi ăsta-i om ca lumea”. I-a plăcut. Tata era mai bătrân ca mama cu 18 ani ”, a dezvăluit Elena Merișoreanu în podcastul lui Valentin Sanfira.

Elena Merișoreanu, înșelată de soț

Cântăreața este căsătorită cu fostul șef al poliției Capitalei, Viorel Croitoru. Cei doi sunt împreună de peste 44 de ani, dar vedeta a recunoscut că a fost înșelată de mai multe ori de soțul ei. Mai mult, solista a declarat că partenerul ei a trădat-o chiar cu artiste celebre. ”Am 44 de ani de căsătorie şi bărbatul meu m-a înşelat foarte mult! Îţi jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija…Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”, a declarat Elena Merișoreanu.

Aceasta a povestit că a întâlnit-o pe una dintre femeile cu care soțul ei avea o idilă și a invitat-o la masă la ea acasă, fără ca soțul ei să fie prin preajmă. Vedeta a amenințat-o pe colega sa breaslă cu un cuțit de dimensiuni mari, reușind, să o determine să recunoască tot. Spre surprinderea unora, cele două au devenit prietene ulterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: