Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani câștigă un bucătar la Taverna Racilor. Angajații lui Pescobar duc o viața de lux

Câți bani câștigă un bucătar la Taverna Racilor. Angajații lui Pescobar duc o viața de lux

Angajații din echipa lui Pescobar nu par să aibă doar un loc de muncă, ci o adevărată oază de lux financiar. Declarația vine de la Mitică Dragomir, care a dezvăluit detalii din culisele Taverna Racilor. Supranumit Pescobar, Paul Nicolau s-a bucurat de un succes consistent, chiar și în ciuda unor controverse trecute. Însă, secretul său de a clădi un imperiu culinar a fost dezvăluit de Mitică Dragomir. Acesta a dezvăluit și salariile angajaților de la Taverna Racilor.

Cu toate zvonurile malefice, afacerea lui Pescobar nu s-a clătinat după incidentul în care unul dintre localurile sale a fost afectat de un incendiu.

Cât câștigă un bucătar angajat de Paul Nicolau

Mitică Dragomir a subliniat că o mișcare cheie făcută de Paul Nicolau pentru a asigura succesul afacerii sale a fost selecția atentă a personalului. Se pare că Pescobar a angajat doar bucătari extrem de bine pregătiți, pentru a se asigura că preparatele sunt de cea mai înaltă calitate. Și nu numai atât, se pare că nu s-a chibzuit la capitolul salarii.

Mai mult, bucătarii săi par să ducă o viață luxoasă, deoarece patronul lor nu a scăzut la cheltuieli când vine vorba de compensații salariale. Salariile bucătarilor de la Taverna Racilor sunt pe măsura calității lor profesionale, ajungând la mii de euro lunar.

„Datorită bucătarilor se duc oamenii acolo. Paul Nicolau a adus bucătari excepționali. A adus talente din străinătate și a concediat pe cei mai slabi. Un bucătar câștigă între 5000 și 6000 de euro pe lună. Plus, primesc beneficii precum cazare, masă și mașină. Dacă ești bun, ai tot ce-ți dorești și mai mult”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, conform informațiilor de pe fanatik.ro.

Câți bani face Pescobar într-o singură zi

În plus, Mitică Dragomir a dezvăluit și profiturile zilnice ale lui Pescobar din afacerile sale. Se pare că sumele sunt colosale, ajungând la aproximativ 100.000 de euro pe zi, obținute din restaurantele sale din întreaga țară.

„E cel mai puternic în lichidități. În domeniul HoReCa, nu este depășit de nimeni. Aduce profituri de 100.000 de euro pe zi. Anul acesta, își va trece de pragul de 25 de milioane de euro. Dacă mă întrebi de avere, își consolidează acum poziția”, a adăugat Dumitru Dragomir, conform aceleiași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: