Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Carmen Harra pentru a ghici viitorul. Printre clienți se află chiar și Jennifer Lopez

Câți bani cere Carmen Harra pentru a ghici viitorul. Printre clienți se află chiar și Jennifer Lopez

Câți bani cere Carmen Harra pentru a ghici viitorul. Printre clienți se află chiar și Jennifer Lopez

Carmen Harra este cunoscută pentru previziunile sale, însă puțini știu ce tarif are clarvăzătoarea. Aceasta se laudă cu o listă de clienți celebrii care i-au trecut pragul. 

Câți bani cere Carmen Harra pentru a ghici viitorul. Printre clienți se află chiar și Jennifer Lopez

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din lume, previziunile ei fiind foarte interesante și de multe ori adevărate. Românca stabilită în America are o listă de clienți foarte lungă și a ghicit viitorul chiar și unor celebrități cunoscute în toată lumea. Una dintre acestea fiind chiar Jennifer Lopez.

Clarvăzătoarea nu duce deloc lipsă de bani, ba din contră. Puțini sunt cei care știu cât cere acestea pentru a prezice viitorul doritorilr. Potrivit unor declarații mai vechi ale acesteia, pentru a ghici ce urmează să se petreacă în viața cuiva, aceasta cere sume cuprinse între 400 și 600 de lei pe oră.

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a spus Carmen Harra la Antena Stars, în trecut.

De asemenea, Carmen Harra nu trăiește însă numai din clarviziuni, ci și din drepturi de autor. Aceasta a scris, de-a lungul timpului, mai multe cărți, pe care le-a publicat peste tot în lume și pentru care primește și acum sume uriașe.

”Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri de foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a mai adăugat ea.

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021

Carmen Harra susține că anul 2021 va fi un an sub influența și energia cifrei 5, care este cifra renașterii și reînvierii. Prezicătoarea a precizat că va fi un an eliberator din multe puncte de vedere și că vom ieși la lumină încet din situația adusă de pandemia de coronavirus. Însă, celebra prezicătoare a mai spus că va fi un an dificil din punct de vedere material.

”2021 fiind sub energia cifrei 5, cifra 5 înseamnă dimensiunea a cincea, cifra 5 se referă la renaștere, la reînviere, la moarte care aduce reînvierea, în sensul simbolic, revenirea la o altă viață sau revenirea la viață, în sensul bun al cuvântului, deci eu îl calific ca un an eliberator, un an de bine care ne va reechilibra într-o oarecare măsură pentru că ne va aduce sentimentul că putem să ieșim la lumină din situația în care am fost în 2020.”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Clarvăzătoarea susține că se vor simți din ce în ce mai mult consecințele economice ale anului în curs. Mai mult, aceasta este de părere că anul 2021 va fi unul dramatic, atât din punct de vedere al schimbărilor politice, cât și din punct de vedere al schimbărilor mateiale și economice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: