Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani cere Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, pentru o ședință de pregătire. Suma este colosală și nu mulți și-o permit

Câți bani cere Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, pentru o ședință de pregătire. Suma este colosală și nu mulți și-o permit

Patrick Mouratoglou este un nume bine-cunoscut în lumea tenisului, fiind ultimul antrenor al Simonei Halep, dar și unul dintre cei mai prestigioși antrenori din domeniu. Cu toate acestea, lecțiile private oferite de el nu sunt la îndemâna oricui, datorită costurilor exorbitante.

Pentru o sesiune de antrenament de o oră și jumătate, aspiranții trebuie să deschidă generos punga, deoarece tarifele practicate de Mouratoglou sunt pe măsura reputației sale.

Cât costă o sesiune de antrenament cu Patrick Mouratoglou

În prezent, Patrick Mouratoglou nu mai colaborează cu niciun sportiv din circuitul ATP sau WTA, după ce și-a încheiat colaborarea cu Holger Rune, iar Simona Halep a fost suspendată din competiții pentru dopaj. Cu toate acestea, Mouratoglou rămâne un nume important în tenis și organizează un eveniment numit „Patrick’s World Tour” în perioada 26 octombrie – 15 noiembrie.

Acest turneu îi oferă oportunitatea celor interesați să beneficieze de lecții direct de la acest antrenor de marcă în locații exotice precum Miami (26-28 octombrie), Bahamas (1-3 noiembrie) și Los Angeles (13-15 noiembrie). Cu toate că Mouratoglou nu mai este în spatele Simonei Halep, el continuă să își ofere experiența și cunoștințele în schimbul unor sume impresionante.

Pentru o sesiune de antrenament de o oră și jumătate, aspiranții trebuie să scoată din buzunar o sumă imensă de 7.500 de dolari americani. Această cifră exorbitantă poate părea prohibitivă pentru majoritatea iubitorilor tenisului, însă cei pasionați și dispuși să investească în perfecționarea abilităților lor sunt dispuși să plătească prețul pentru a primi sfaturi de la un antrenor de nivel mondial.

Mouratoglou oferă și opțiuni de lecții de grup, la un preț mai accesibil de 1.800 de dolari americani pe oră. Cu toate acestea, există o condiție: trebuie să participe cel puțin patru cursanți pentru ca sesiunea de grup să aibă loc. Această abordare poate face experiența mai accesibilă pentru unii, dar tot rămâne un lux pentru majoritatea.

Patrick Mouratoglou, o carieră la care mulți doar visează

Cariera lui Patrick Mouratoglou este impresionantă și s-a extins pe parcursul a peste două decenii. A început să se implice în lumea tenisului în 1999, atunci când l-a pregătit pe Marcos Baghdatis, colaborare care s-a întins până în 2006. De-a lungul timpului, a mai lucrat cu numeroși alți jucători de top, precum Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezai, Yanina Wickmayer, Laura Robson, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Coco Gauff, Serena Williams, Holger Rune și, bineînțeles, Simona Halep.

Mai impresionant este palmaresul său, care include peste 30 de trofee alături de cei pe care i-a antrenat, dintre care 10 sunt de Grand Slam, toate alături de Serena Williams. Aceste victorii includ două la Australian Open, două la Roland Garros, trei la Wimbledon și trei la US Open.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: