Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Vali Vijelie pentru o dedicație online. Artistul a dat lovitura în pandemie!

Câți bani cere Vali Vijelie pentru o dedicație online. Artistul a dat lovitura în pandemie!

Câți bani cere Vali Vijelie pentru o dedicație online.

Câți bani cere Vali Vijelie pentru o dedicație online. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere,iar anii de zile s-a aflat în topurile muzicale cu piesele sale. Odată cu apariția pandemiei de coronavirus, artiștii au fost afectați financiar, având în vedere că evenimentele au fost interzise de autorități. Cu toate astea, Vali Vijelie a dat lovitura în plină pandemie de COVID-19!

Câți bani cere Vali Vijelie pentru o dedicație online. Artistul a dat lovitura în pandemie!

Câți bani cere Vali Vijelie pentru o dedicație online. Fără doar și poate, Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Artistul a reușit de fiecare dată să ridice oamenii în picioare, să-i distreze și să le ofere o atmonsferă de neuitat. Numeroși artiști au fost afectați de pandemie de coronavirus, care a umbrit întreaga planetă. Cu toate astea, Vali Vijelie a găsit o metodă excelentă pentru a câștiga bani în această perioadă. Artistul oferă dedicații online, iar suma pe care o cere nu este deloc mică.

În funcție de generozitatea clientului, sumele pot oscila între 100 de lei la sume de ordinul sutelor de euro. „Mai au să ne sune de pe lumea cealaltă, că ne-au sunat din toate țările. (…) Dai contul și și-a virat banii, simplu. Totul e să-ți doresti, acum la ora actuală chiar sunt foarte multe posibilități. Vin și acasă dacă e nevoie. Îmi iau acordeonul, pac, am venit. Eu nu pun pe primul loc banii, pun pe primul loc sănătatea, să fiu sănătos, că de restul facem bani. Toată lumea se gândește la bani, după tot ce se întâmplă ne rugăm să fim sănătoși”, a spus Vali Vijelie pentru Antena 3.

De ce nu-și sărbătorește Vali Vijelie ziua de naștere?

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Vali Vijelie și-a deschis sufletul și a fost mai sincer ca niciodată. Artistul și-a pierdut ambii părinți, iar acest lucru l-a afectat foarte mult. De fiecare dată când vorbește despre ei, manelistul izbucnește în lacrimi. Vali Vijelie a izbucnit în lacrimi când a început să vorbească despre mama lui, care s-a stins din viață chiar de ziua lui. Din această cauză, artistul a renunțat să-și mai serbeze zilele de naștere. ”Nu! Nu a alinat! O să spun de ce. Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și… mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci… nu-mi mai fac ziua.”, a povestit Vali Vijelie cu ochii în lacrimi, în cadrul unei emisiuni TV.

Vali Vijelie a precizat că nu a fost supărat pe divinitate pentru moartea mamei sale. Din păcate, destinul a avut alte planuri pentru ea. ”Nu, nu am fost supărat pe Dumnezeu la moartea mamei. Nu ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum să fac asta niciodată, pentru că, din punctul meu de vedere, dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta se întâmplă tuturor, nu numai la mine”, a mai adăugat manelistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: