Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani face în fiecare lună Smiley. Artistul încasează sume uriașe

Câți bani face în fiecare lună Smiley. Artistul încasează sume uriașe

Smiley bani

Andrei-Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști din România. Dar puțini sunt cei care cunosc povestea din spatele faimei sale – povestea unei transformări remarcabile de la artist la antreprenor de succes.

Smiley nu este doar un artist talentat, ci și un antreprenor remarcabil care a reușit să-și transforme pasiunea pentru muzică într-o afacere de succes. Cu o viziune clară, o gestionare eficientă a resurselor și un angajament continuu față de calitate și inovație, Smiley și HaHaHa Production SRL continuă să fie o forță influentă în industria muzicală din România, demonstrând că visurile pot deveni realitate prin muncă asiduă și determinare.

Smiley, de la artist, la antreprenor

Înființând firma HaHaHa Production SRL în 2006, Smiley a pus bazele unei afaceri care nu numai că a crescut constant de-a lungul anilor, dar i-a adus și un confort financiar remarcabil.

Firma HaHaHa Production SRL a fost înființată acum mai bine de 15 ani și este una dintre cele mai recunoscute în industria muzicală din România. Deși inițial Smiley deținea majoritatea părților sociale, în prezent, firma are ca acționari și membri ai familiei sale, inclusiv părinții și fratele său, Filip. Cu toate acestea, Smiley rămâne principalul acționar, deținând 70% din părțile sociale.

Cu o creștere constantă de la an la an, HaHaHa Production SRL a înregistrat încasări impresionante în anul 2022. Potrivit datelor furnizate de economica.net, încasările lunare au atins aproape 1,2 milioane de lei, iar veniturile totale pentru întregul an au fost de 14,2 milioane de lei. De remarcat este și profitul net înregistrat în același an, în valoare de 917.600 de lei, din care Smiley a obținut peste 642.000 de lei.

Din ce face bani Smiley în fiecare lună

O parte semnificativă a veniturilor lui Smiley provine din aparițiile sale televizate. De la emisiunea „Românii au Talent”, Smiley încasează aproximativ 150.000 de euro pe sezon, iar ca antrenor la „Vocea României”, artistul primește în jur de 60.000 de euro. De asemenea, contractele de publicitate, în special cele de imagine, au adus sume considerabile în conturile sale, cu cel mai mare contract fiind cel cu Lays, care îi aduce lunar aproximativ 50.000 de euro.

Cu un total de 12 angajați la sfârșitul anului 2022 și o gestiune financiară eficientă, HaHaHa Production SRL nu numai că a demonstrat un model de afacere de succes, dar și-a asumat și un angajament social. Prin intermediul activităților sale, Smiley și echipa sa susțin diverse inițiative caritabile și culturale, contribuind astfel la dezvoltarea comunității.

„De exemplu Smiley, dacă anul acesta a scos o piesă care este rulată continuu la radio-uri poate să ia și 75.000 – 100.000 de euro pe an, doar de la organismul de gestiune colectivă. Atenție! Asta e independent de ceea ce ia de la casa de discuri, ce ia de la concertele pe care le organizează, ce ia din alte apariții, de la Youtube, astea sunt total diferite.

Dacă aceeași piesă e difuzată continuu, ia 100.000 de euro, anul viitor piesa nu mai e difuzată deloc, deci el nu mai ia niciun ban pe piesa respectivă. Există principiul difuzării, cât de mult îți este utilizată opera, atât de mulți bani primești”, a a declarat Mario de Mezzol pentru DC News.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: