Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani i-a dat nora lui Pițurcă unui parcangiu!? Celebra influenceriță este mână largă

Câți bani i-a dat nora lui Pițurcă unui parcangiu!? Celebra influenceriță este mână largă

GALERIE FOTO (6)

Cristina Ich i-a șocat pe toți atunci când i-a lăsat bani parcagiului! Cunoscută pentru faptul că este dură și greu de înduplecat, nora lui Pițurcă a făcut un gest uimitor!

Câți bani i-a dat nora lui Pițurcă unui parcangiu

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online, remarcându-se prin frumusețea ei și prin felul răutăcios de a fi. Bruneta nu iartă pe nimeni, tot timpul are ceva de comentat la adresa cuiva, sigur, toate acestea în comunitatea ei din social media.

Câți bani i-a dat nora lui Pițurcă unui parcangiu!? Celebra influenceriță este mână largă

Aceasta și-a câștigat statutul de cel mai direct influencer contemporan și greu este să ne-o imaginăm plină de sentimente. Astfel că, felul în care a fost surprinsă recent i-a șocat pe toți, inclusiv pe fanii vedetei.

Paparazzi ciao.ro au suprins-o pe Cristina Ich în timp ce ieșea din restaurant și împărțea bani cu mărinimie, și în stânga, și în dreapta. Elegantă, purtând un sacou verde în carouri, pantaloni skinny negri și pantofi stilleto albi, Cristina Ich s-a îndreaptat hotărâtă spre mașina proprietate personală, nu înainte să-l „cinstească” pe domnul de la parcare cu suma de 10 lei.

După ce i-a lăsat domnului banii meritați, Cristina Ich s-a îndreptat spre mașină și a părăsit parcarea restaurantului, mândră de gestul pe care l-a făcut și ea.

Cristina Ich, drama în familie

Se poate că unele trăsături de personalitate să pornească de la dramele de care a avut parte încă din copilărie. Părinții Cristinei Ich s-au despărțit când ea era foarte mică, însă destinul a făcut ca cel care i-a devenit tată vitreg să-i fie, de fapt, un tată cu adevărat.

”Pentru mine mama este icoana. Tatăl meu este un om extraordinar. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei mele: „cu el aș dori să te căsătorești.” Este un om deosebit. Pentru mama a însemnat foarte mult că a avut acordul meu și eu i-am spus că „omul ăsta este pentru tine.” El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii.

Am fost o norocoască găsind tatăl pe care eu l-am căutat. Am simțit că parcă îl cunosc dintotdeauna. Ai mei s-au despărțit când eram foarte mică și eu încă nu conștientizam ce se întâmplă. Cam doi ani aveam. (…) L-am căutat și după am renunțat. Și când l-am găsit, nu am mai vrut să îl mai văd. El nu locuiește în țară. Și în momentul în care am vrut să îl întâlnesc, în ziua respectivă am spus că: „nu mai vreau să te mai văd.” Nu eram pregătită. El nu m-a căutat, dar știe de mine”, a declarat Cristina Ich într-un podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: