Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Harry a spus adevărul!

Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Harry a spus adevărul!

GALERIE FOTO (2) Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său.

Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Prințul Harry și Meghan Markle au devenit unul dintre subiectele intens dezbătute în ultimele zile, după ce au oferit un interviu exploziv pentru Oprah Winfrey. Prințul Harry a dezvăluit că a rămas fără bani după ce a renunțat la Casa Regală, dar că s-a descurcat cu averea pe care mama sa, Prințesa Diana i-a lăsat înainte să moară.

Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Harry a spus adevărul!

Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Prințul Harry a șocat o lume întreagă după ce a făcut dezvăluiri senzaționale în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, realizat în urmă cu câteva zile. Astfel, în ultimele zile, Harry și Meghan au devenit un subiect intens dezbătut din cauza declarațiilor pe care le-au făcut referitoare la Casa Regală. Printre mărturisirile făcute de Harry s-a numărat și faptul că a rămas fără bani după ce a părăsit Casa Regală, dar moștenirea lăsată de mama sa, regretata Prințesa Diana, l-a ajutat pentru a-și construi noua viață alături de familia sa.

Aceasta a fost doar una dintre subiectele care s-au discutat intens în presa din întreaga lume, alături de acuzațiile de rasism la adresa familiei regale lansate de Meghan Markle și susține de Harry, dar și alte declarații șocante.„Am ce mi-a lăsat mama și, fără asta, nu am fi fost capabili să facem acest lucru”, a spus Harry despre mutarea sa în Statele Unite. „A fost ca și cum ea ar fi prevăzut ce urma și a fost alături de noi în tot acest proces. Contractele cu Netflix și cu Spotify nu au fost niciodată parte din plan”, a mai declarat fostul prinț.

Harry și Meghan Markle, interviu

Potrivit unor surse media, averea lasată de Prințesa Diana fiului său mai mic, s-ar ridica la suma de 8,9 milioane de dolari, dar a crescut în urma unor investiții. După ce a împlinit vârsta de 25 de ani, Harry a putu beneficia de averea lăsată de mama sa, ceea ce s-a întâmplat și în cazul fratelui său, prințul William. Întreaga sumă a devenit disponibilă după ce acesta a împlinit 30 de ani. Moștenirea lăsată de Diana lui Harry l-a ajutat pe acesta să cumpere o locuință în Los Angeles, evaluată la 14,6 milioane de dolari și ajutat să plătească cele 3 milioane datorați Casei Regale. Aceștia bani ar fi fost folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage, casa pe care a ocupat-o cuplul regal în Marea Britanie.

Meghan Markle a acuzat Casa Regală de rasism

În timpul interviului, Meghan Markle a acuzat Casa Regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni și că din această cauză ar fi fost la un pas de sinucidere. De asemenea, fosta actriță a spus că nu a fost plătită pentru acest interviu, infirmând o serie de informații apărute în presă potrivit cărora cuplul princiar ar fi primir 7 milioane de dolari. Mai mult, soția lui Harry a poveste momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe regina Elisabeta a II-a și a declarat că a fost surprinsă atunci când prințul Harrt i-a spus că trebuia să facă o reveranță atunci când urma să o salute pe regină. „Nu m-am gândit că acest lucru se petrecea şi într-un cadru privat. I-am spus: ‘Dar este bunica ta’. El mi-a răspuns: ‘Este regina’. Acela a fost cu adevărat primul moment când am început să înţeleg„, a declarat Meghan Markle.

Meghan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, anunțând că vor avea o fetiță, care se va naște în vara acestui an. Soția lui Harry a mai spus că fiului ei Archie, în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinț din cauza îngrijorării existente în rândul familiei regale legate de culoarea pielii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: