Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani ia Celentano din Las Fierbinți de la PRO TV?! Adrian Văncică încasează bani pentru fiecare episod

Câți bani ia Celentano din Las Fierbinți de la PRO TV?! Adrian Văncică încasează bani pentru fiecare episod

Ce salariu are Celentano din Las Fierbinți?!

Adrian Văncică, cunoscut sub numele de Celentano în serialul de succes Las Fierbinți de la Pro TV, se află printre cei mai bine plătiți actori ai producției, încasând o sumă semnificativă pentru fiecare episod în care apare.

Câți bani primește Adrian Văncică de la PRO TV

La vârsta de 46 de ani, Adrian Văncică primește pentru fiecare episod în care interpretează rolul lui Celentano nu mai puțin de 1.500 de euro, adică aproximativ 7.500 de lei. Aceasta înseamnă că pentru aparițiile sale într-o săptămână, actorul ajunge să încaseze 4.500 de euro, iar lunar ar putea să obțină în jur de 18.000 de euro.

Colegii săi de platou, Mihai Bobonete (Bobiță) și Costi Diță (Giani), încasează și ei câte 1.000 de euro pentru fiecare episod. Mihai Rait, cunoscut sub numele de Dorel în serial, ar putea câștiga în jur de 1.000 de euro pentru fiecare episod în care apare. În același timp, Anca Dumitra, care interpretează rolul Gianinei, ar obține aproximativ 500 de euro pentru fiecare episod.

Ce meserie a avut Adrian Văncică

Adrian Văncică nu este doar un actor talentat, ci și un profesionist bine plătit în lumea televiziunii, contribuind la succesul continuu al serialului de comedie Las Fierbinți. Înainte de a deveni actor la Pro TV, acum peste 20 de ani, Văncică avea o altă meserie. A lucrat într-un parc de distracții din Coreea de Sud, interpretând diverse personaje, inclusiv celebrul Zorro. Experiența sa variată adaugă un plus de autenticitate și bogăție personajului său adorat, Celentano.

„Am lucrat într-un parc de distracții imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intrăm în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă pentru că eram acolo cu mai mulți ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, spunea actorul în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: