Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cați bani ia Maria Dragomiroiu pentru un singur concert?

Cați bani ia Maria Dragomiroiu pentru un singur concert?

Cum isi spala parul Maria Dragomiroiu

Este una dintre cele mai îndrăgite, dar și cerute artiste de la noi din țară. Repertoriul său este foarte bine cunoscut de toți românii, astfel că artista nu duce niciodată lipsă de concerte. Haideți să vedem, așadar, câți bani ia Maria Dragomiroiu dintr-un singur concert!

Maria Dragomiroiu, pensie mică, onorariu mare

Acum câteva luni, o știre legată de artistă făcea înconjorul presei. Era vorba despre valoarea pensiei artistei, după o viață întreagă pe scenă. Maria Dragomiroiu mărturisea, pe atunci, că încasează lunar doar… 1.200 de lei. „Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?„, zicea ea pe atunci.

Câți bani ia Maria Dragomiroiu dintr-un singur concert

De curând, s-a aflat și onorariul perceput de artistă în cazul unui eveniment special precum nuntă ori botez. Vedeta a mărturisit că ea cere între 1500-2100 de dolari, per eveniment. Cu mult mai mult, așadar, față de pensia pe care o primește de la stat.  De altfel, firma pe care o deține, specializată pentru activități artistice, a avut cu un an în urmă un profit de 30.000 de euro.

Citește și Carmen Şerban rupe tăcerea după ce s-a scris că a murit: „Sunt în stare să facă orice”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini