Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani încasează Dana Budeanu de la Youtube? Ce a promis că va face cu ei

Câți bani încasează Dana Budeanu de la Youtube? Ce a promis că va face cu ei

Dana Budeanu

Dana Budeanu a avut de câștigat nu doar critici și aprecieri de pe urma canalului său de youtube, ci și bani. Creatoarea de modă spune că ei nu-i pasă de banii pe care îi încasează de la youtube și că, astfel, îi va dona. 

Câți bani încasează Dana Budeanu de la Youtube

Dana Budeanu a făcut furori în lumea virtuală cu vorbele sale de pe canalul ei de youtube. A strâns milioane de vizualizări care i-au adus sume mari de bani. Dar, creatoarea de modă pare că nu acordă atenție banilor și spune că îi va dona. Potrivit socialblade.com, Dana Budeanu primește din partea Youtube, lunar, în jur de 1000 de dolari.

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cășcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou. Eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu vă fi nimeni în spate niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane… Înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cășcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat vă fi donat în întregime. Vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el vă fi donat în întregime”, a spus Dana Budeanu, pe canalul ei de youtube, Verdict.

Dana Budeanu, o femeie liberă

Dana Budeanu și-a consacrat canalul de youtube și prin criticile pe care le-a adus asupra bărbaților, precum ”fătălăi”. Puțini știu că Dana Budeanu nu mai este căsătorită, după ce a divorțat acum opt ani de jurnalistul Radu Budeanu. Ea spune că a decurs la acest pas pentru binele fetelor ei.

”Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe. Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta la un post de televiziune.

De altfel, chiar dacă a divorțat, cele două fetițe ale ei Dana și Maria păstrează legătura cu tatăl lor. ”Sigur că da! Da, cum să nu? Nu, nu suntem acel caz!“, a afirmat Dana Budeanu.

De asemenea, Dana Budeanu spune că divorțul a fost un examen pentru ea.”Divorțul a fost un examen fenomenal pentru mine”,  a mai explicat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, văzută pentru prima oară de fiicel ei la TV

Dana Budeanu a mărturisit un lucru interesant în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde  a fost invitată în urmă cu câteva zile. Ea a precizat, atunci, că fiicele ei o văd pentru prima oară la televizor, deoarece ea le-a permis acest lucru.

”Am primit o rugăminte care a venit cumva peste rugămintea ta și împreună cele două rugăminți au avut greutatea necesară de a mă aduce aici. Nu nepărat refuz celelalte propuneri, dar sunt o persoană foarte izolată. Astă seară s-ar putea să vedeți o Dana Budeanu ușor schimbată pentru că fetițele mele se uită la mine – este prima dată de când s-au născut când se uită la mine la televizor. Ele nu se uită, se uită foarte rar, se uită la filme, dar nu se uită la televiziunea prin cablu. Se uită la meciurile de fotbal. Este prima dată când mă văd și de aceea am stat încordată în timpul promo-ului”, a mărturisit Dana Budeanu, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: