Redactia.ro
Home » Monden » Cum își menține silueta Dana Budeanu. Ce mănâncă în fiecare dimineață și la miezul nopții

Cum își menține silueta Dana Budeanu. Ce mănâncă în fiecare dimineață și la miezul nopții

Dana Budeanu

Dana Budeanu a dezvăluit, de curând, cum își menține silueta. Concret, are un meniu personalizat care îi permite să arate atât de bine. Unul dintre alimentele de bază este chiar …tortul.

Cum își menține silueta Dana Budeanu

Dana Budeanu a dezvăluit, de curând, fanilor care este meniul care o ajută să arate atât de bine. Creatoarea de modă a precizat ce alimente preferă. Unul dintre ele este chiar…tortul, informează wowbiz.ro.

Dana Budeanu a spus că în fiecare dimineață mănâncă rodie, deoarece nu preferă alt fruct, cu excepția ananasului. Totodată, Dana Budeanu mănâncă și tort, în miez de noapte.

”Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12- 1”,a povestit Dana Budeanu recent.

Meniul integral al Danei Budeanu

Dana Budeanu a dezvăluit și în ce costă meniul ei zilnic. Dimineața o începe cu rodia, la prânz paste, seara o felie de tort. Creatoarea de modă încearcă să evite carnea și mâncarea cu sos.

”Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort”, a mai spus vedeta fanilor.

În urmă cu cinci ani, Dana Budeanu a dezvăluit de ce preferă să mânânce rodie dimineața. Potrivit spuselor sale, rodia a devenit deja o formulă de salut, de început de zi. Creatoarea de modă a precizat că îi place foarte mult acest fruct. Totodată, Dana Budeanu a explicat faptul că este o persoană care consumă multe energizante, ciocolată și, o dată pe lună, doi burgeri sau pizza cu salam picant. De alfel, diminețile ei de weekend încep cu tort de bezea și ciocolată.

”Rodia de dimineata… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă. Am ales rodia pentru că îmi place foarte mult, nu am citit nimic înainte, eu nu sunt o persoană care mănâncă multe fructe și asta pentru că nu imi plac aproape deloc. Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însa nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe luna sau pizza cu salam picant.Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc. Diminețile de week end sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să „trag” de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a scris Dana Budeanu pe Instagram în urmă cu vreo 5 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: