Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani lua Benone Sinulescu pe lună de la statul român. Este de necrezut!

Câți bani lua Benone Sinulescu pe lună de la statul român. Este de necrezut!

De ce nu are Benone Sinulescu copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

Benone Sinulescu a fost unul dintre marii artiști pe care România i-a avut și care s-a stins din viață chiar astăzi. Nu multă lume știe că avea o pensie șocant de mică. Iată câți bani încasa lunar de la stat Nea Beni.

Ce sumă încasa lunar Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a avut o carieră impresionantă și a cântat pentru nume mari precum Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceaușescu, Leonid Brejnev, Nikita Sergheevici Hrușciov și alții. Deși cariera sa l-a făcut să fie unul dintre cei mai buni artiști români, acesta avea o pensie foarte mică. Artistul încasa lunar de la stat  1.600 de lei la care se adăuga indemnizația de merit în valoare de 1.100 de lei. În total, 2.700 de lei lunar. O sumă foarte mică pentru un talent atât de mare.

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul încă din anul 2014. Având în vedere că marele artist nu are niciun copil, toată averea îi va reveni soției sale, Elena Sinulescu, după ce acesta se va stinge din viață. Cei doi soți au luat în calcul toate aspectele și în momentul în care și soția sa Elena se va stinge din viață, toate bunurile celor doi vor fi moștenite de câtre nepoții lor.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari.„, delcara în trecut Benone Sinulescu. 

De ce a murit Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai mari artiști ai României. Din nefericire acesta a plecat astăzi în lumea de apoi. Soția sa a fost cea care a dezvăluit care a fost motivul morții sale. Se pare că Benone Sinulescu s-a stins din viață în urma unei pneumonii de aspirație care i-a fost fatală. Soția sa este îngenuncheată de durere din cauza pierderii soțului ei.

Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: